Huoneisto
Porvoo
Kevätkumpu
Auratie 10 D8. Vuonna 1989 valmistuneessa arkkitehdin suunnittelemassa 40 huoneiston rivitaloyhtiössä päätyhuoneistona 3h+k+ruokailutila+kph/wc+s+wc+vh 80m² yhdessä tasossa. Heti vapaana olevassa alkuperäiskuntoisessa huoneistossa on todella toimiva pohja ja huoneiston levyinen oma huoneistopihaosuus sekä huoneistovarasto 6m² sisäänkäynnin yhteydessä. Alkuperäinen vaalea keittiö, liesiuuni, jk/pk, ja erillinen tila ruokapöydälle, kaksi makuuhuonetta, toisessa kaappitilaa ja toinen vaatehuoneella, tilava kph/wc, jossa lattia laatoitettu, ikkunallinen sauna ja erillinen wc.
Yhtiöllä oma aurinkoinen 1,2ha tontti oleskelu ja leikkipaikoin, kaukolämpö, YAJ- (Digi) huoltopalvelu sekä ulkopuolinen isännöinti. Yhtiön K-talosta löytyy tekninen tila sekä kuivaushuone.

Tässä huoneistossa on vain yksi seinänaapuri ja oma sisäänkäynti, joten rauhallista asumista! Yhtiössä on suoritettu kuntokartoitus, joka esitteen liitteenä!

Hoitovastike 316€/kk, vesi 19€/kk,/hlö. Rahoitusvastikkeet 579,20€/kk pääomalle 145 540€, joka on mahdollista maksaa pois hallituksen sopimin maksuaikatauluin. Hyvä sijainti. Bussipysäkit läheisyydessä kuten myös ostoskeskus ja kävely sekä pyörätie keskustaan! Ei lain vaatimaa energiatodistusta, on tulossa.

Mh. 14 460€ / Vh. 160 000€

Asiakirjat
Pohjakuva:
Talon Julkisivukuvat:
Isännöitsijäntodistus:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2017:
Kuntokartoitus: