Huoneisto
Porvoo
Kevätkumpu
Auratie 10 D9. Vuonna 1989 valmistuneessa arkkitehdin suunnittelemassa 40 huoneiston rivitaloyhtiössä toimivapohjainen 2h+k+kph/wc+s 63,5m² yhdessä tasossa. Heti vapaana olevassa huoneistossa on todella toimiva pohja ja huoneiston levyinen oma huoneistopihaosuus sekä huoneistovarasto 6m² sisääntulon yhteydessä. Vaaleat alkuperäiset kaapit tilavassa keittiössä, uudehko jk/pk, vanhemmat liesiuuni ja apk, tila isollekin ruokapöydälle, tilava makuuhuone kapistoin, valoisa olohuone, asunnossa kauniit lasiovet, kph/wc:n mahtuu hyvin pesukone, ikkunallinen huoneistosauna, laminaattilattiat, seinäpinnat vaativat maalauksen tai tapettia.

Yhtiöllä oma aurinkoinen 1,2ha tontti oleskelu ja leikkipaikoin, kaukolämpö, YAJ- (Digi) huoltopalvelu sekä ulkopuolinen isännöinti. Yhtiön K-talosta löytyy tekninen tila sekä kuivaushuone. Tässä huoneistossa on vain yksi seinänaapuri ja oma pääty sisäänkäynti, joten rauhallista asumista! Yhtiössä on suoritettu kuntokartoitus, joka esitteen liitteenä!

Hoitovastike 250,83€/kk, vesi 19€/kk,/hlö, Rahoitusvastikkeet 459,74€/kk pääomalle 115 523€, joka on mahdollista maksaa pois hallituksen sopimin maksuaikatauluin. Hyvä sijainti. Bussipysäkit läheisyydessä kuten myös ostoskeskus ja kävely sekä pyörätie keskustaan! Ei lain vaatimaa energiatodistusta, on tulossa.

Mh. 20 000€ / Vh. 135 523€

Asiakirjat
Pohjakuva:
Talon Julkisivukuvat:
Isännöitsijäntodistus:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2017:
Kuntokartoitus: