Huoneisto
Porvoo
Hornhattula
Caloniuksenkatu 5 A1. Uudehkolla asuinalueella helppojen liikenneyhteyksien läheisyydessä, avara huoneisto 122m² käsittäen 3mh+avokeittiö/olohuone+khh/kph+wc+sauna pesutiloin/wc +vh +piha ja parveke.

Siistikuntoinen huoneisto 2 kerroksessa, jossa toimiva vaalea koneellinen avokeittiö saarekkein ja ruokailutiloin, avara pohjaratkaisu tilavin huonein, vaaleat pinnat, parkettilattiat, kaakeloidut tilavat pesutilat, ikkunallinen sauna, erillinen kaakeloitu wc, makuuhuoneissa kaapistot tai vaatehuone, suojainen oma pihaosuus, istutuksin ja laajoin terassein, huoneiston levyinen parveke, jossa myös varastotila, parvekkeelta avoimet näkymät yhtiöpihaan ja huoneistopihalle, aamuaurinko, lisäksi huoneistoon kuuluu autotalli 16,5m², joka omalla osakekirjalla. Koneellinen ilmanvaihto +LTO, lisäksi ilmalämpöpumppu. Vuonna 2007 valmistunut arkkitehdin suunnittelema 6 asunnon yhtiö, joka omalla tontilla, kaukolämpö ja hyvät yhtiön säilytystilat. Läheisyydessä niin reittipysäkit, päiväkoti, AE-koulu kuin moottoritien liittymä.

Hoitovastike 317,20€/kk + autotalli 22,10€/kk + vesi 15€/hlö/kk (vesiennakkovastikkeena ja tasaus mittarikulutuksen mukaan). Ei suuria remonttisuunnitelmia taloyhtiön 5-vuotiskunnossapitotarvesuunnitelmassa v. 2022 saakka. Energialuokka D/151. Toimivapohjainen ja viihtyisä huoneisto uudehkolla, suositulla asuinalueella, jossa viihdytään hyvin, joten tartu tilaisuuteen!

Vapautuu helmikuussa 2018!

Vh. 318 000€

Asiakirjat
Esite:
Videoesittely:
Pohjakuva:
Julkisivukuvat:
Autotallit ja varastot:
Tonttikartta:
Isännöitsijäntodistus:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2016:
Kunnossapitotarveselvitys:
Energiatodistus: