Huoneisto
Porvoo
Keskusta
Kaivokatu 10 B26. Keskustan palveluiden tuntumassa remontoidussa hissitalossa, valoisa ja siisti ylimmän 4/4 krs:n 3h+k+kph/wc+vh 62,5m² läpitalon päätyhuoneisto, jossa lisäksi kaksi parveketta, toinen olohuoneesta kadulle päin ja toinen makuuhuoneesta pihalle länteenpäin ranskalaisena parvekkeena. Vaaleat pinnat, muovimatto, vaalea keittiö, jossa tila myös pöydälle, jenkkikaappi, liesiuuni ja astianpesukone. ½ kaakeloitu kph/wc ammein. Ikkunallinen vaatehuone ja kaapistoja joten hyvin säilytystilaa.

Yhtiössä suoritettu kattavasti remontteja. mm. viemäreiden sukitus, käyttövesiputkien uusiminen, hissien kunnostus ja ikkunoiden uusiminen. Hoitovastike 267,73€/kk, sisältäen lämmityksen, huoltopalvelun ja isännöinnin. Kaapeli-tv, saunaosasto (8€/kk), autopaikka (10€/kk) jonotusperiaatteella, lämminvesimaksu 18€/kk/hlö. Lisäksi taloyhtiön kellarin varastotilat ja yhtiöllä oma tontti 1890 m² lähellä palveluita ja hyvien ulkoilu- ja urheilu mahdollisuuksien läheisyydessä. Energialuokka (F*).

Toimivapohjainen, neliöitään avarampi siisti huoneisto kaikkien palveluiden tuntumassa, hissiin lähes katutasosta muutamin askelmin, joten tartu tilaisuuteen!

Heti vapaa!

Vh. 165 000€ sisältäen 7416€ olevan yhtiölainan

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuva:
Isännöitsijäntodistus:
Tasekirja 2016:
Yhtiöjärjestys:
Energiatodistus: