Huoneisto
Porvoo
Empirehuoneisto Ydinkeskustassa
Raatihuoneenkatu 19 A2. Neliöitään avarampi siistikuntoinen ensimmäisen asuinkerroksen huoneisto 83m² yhdessä tasossa palveluiden tuntumassa! Tässä tunnelmallisessa kodissa on 3-4h+ vaalea keittiö +kaakeloitu kph/wc. Toimintakuntoiset kauniit kaakeliuunit, korkeampi huonekorkeus, suuret ikkunat joten valoisa ja kaunis koti, joka soveltuu varttuneemmallekin perheelle, koska pihanpuolen ulko-ovelta ei ole rappuja kuin muutama.

Keskeisessä sijainnissa Porvoon ydinkeskustassa toimivapohjainen tehoneliöin oleva huoneisto, jossa menneen ajan kodikas tunnelma, siisti pinnat, lauta tai laatta lattiat, toimiva ja tilava keittiö mahtuen runsaasti kaapistoa ja laskutilaa, saareke ja tilaa myös ruokapöydälle, kaakeloidut pesutila, jossa tila myös pesukoneelle, 1-3 makuuhuoneen mahdollisuus perhekoosta riippuen. Hyvät säilytystilat niin vintti- kuin kellarikomeronakin.

Yhtiössä kaukolämpö, kaapeli-tv huoltopalvelu lumitöiden ja rappujen siivouksen osalta. Huoneisto on siistissä kunnossa. Parin korttelin päässä keskustan palvelut, joten upea sijainti, lähellä kaikki harrastusmahdollisuudetkin. Hoitovastike 240,70€/kk, sisältäen kaukolämmön, kaapeli-tv:n. Käyttösähkö ja -vesi mittarikulutuksen mukaan.

Yhtiössä 8 huoneistoa, kattavat remontit kuten viemärit, sähköt ja kaukolämpö 2000, porrashuoneet uudelleen kunnostettu 2014 ja julkisivumaalaus 2009 ja nyt suoritetaan kadunpuolen maalausta. Vapautuu sopimuksen mukaan.

Vh. 295 000€ sisältäen yhtiölainan

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuva:
Isännöitsijäntodistus:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2016:
Budjetti 2017: