Huoneisto
Porvoo
Empirekeskusta
Runeberginkatu 13 As. 8. Etsitkö 1900-luvun tunnelmaa nykyajan tekniikoin? Neliöitään avarampi nuorekkaasti v. 2012 peruskorjattu 92m² kaupunkikoti upeassa sijainnissa! Funkkishenkinen 8 huoneiston yhtiö, jonka toisessa kerroksesta päätyhuoneistona löytyy niin valoa kuin avaruutta ja korkea huonekorkeus korkein ikkunoin ja levein ikkunapenkein, joten tämä on sinulle, joka etsit persoonallisia ratkaisuja ja laadukkaita materiaaleja.

Päätyhuoneisto on kahdessa kerroksessa, ensimmäinen krs:ssa 61,5m², joka muodostuu näyttävästä ja laadukkaasta keittiö/olohuone yhdistelmästä, makuuhuoneesta ja kph/wc/khh- tilasta sekä hallista, toisessa kerroksessa on tilava moneen käyttöön soveltuva halli, joko makuuhuoneeksi, tv/oleskelutilaksi, lisäksi tilava vaatehuone ja kaakeloitu pesutila ja sauna 30,5m². Kaikki pinnat ovat uudenveroisessa kunnossa ja joita runsaasti paranneltu rakennusvaiheessa, kodinkoneet on uudehkot Siemenslaatua ja pöytätaso on kokopuuta ja lattioissa kuultokäsitelty tammiparketti.

Keskeinen sijainti Porvoon keskustan palveluiden kuin jokirannan läheisyydessä. Huoneisto on sisäänmuuttokunnossa! Yhtiössä kaukolämpö,kaapeli-tv. huoltopalvelu, ruhtinaalliset taloyhtiön säilytystilat ja huoneisto kohtainen koneellinen poisto. Hoitovastike 432,40€/kk, (1.6. nousee 4,90€/kk/m²), sisältää kaukolämmön, kaapeli-tv:n ja isännöinnin sekä huoltoyhtiön. Käyttösähkö ja -vesi mittarikulutuksen mukaan. Vesi ennakkona 18€/kk/hlö.

Mahdollisuus ostaa 10 000€ erillinen helposti ajettava autohallipaikka no 43, jonka hoitovastike 29,38€/kk.

Vapautuu sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeastikin!

Vh. 389 000€

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuva:
Isännöitsijäntodistus:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2017:
Kunnossapitotarveselvitys:
Energiatodistus:
Isännöitsijäntodistus Autohalli: