Omakotitalo
Porvoo
Epoo
Gäddragintie 33. Tilaisuus tilantarvitsijalle tai yritystoimintaan, kuten autolijalle! Maalaismaisemissa aurinkoisella n. 9500m² tasamaastoisella puutarhatontilla vankkarakenteinen 70-luvun lopussa valm. tiiliverhoiltu puutalo 163/205m² yhdessä tasossa, jossa on tilaa isollekin perheelle, koska 4 makuuhuoneen mahdollisuus!
Asuintaloa on rakkaudella kunnostettu ja huollettu, uusittu mm. kodikas ja toimiva keittiö konein, tilava keittiö on jokaisen kotikokin unelma! Vaalea wc, asuintilojen sisäpintoja ja parkettilattioita on uusittu, käyttövesiputket sekä öljypoltin vaihdettu. Lisäksi yritys- tai harrastustoimintaan 122m² korkea hallirakennus, suurin sekä korkein ovin, autokatos/varasto, maakellari sekä nostalginen wanha savusauna.

Öljylämmitys (n. 3000 l.) ja tulisija, omat kaivot, joten edulliset asuinkulut. Läheisyydessä myös kunnan vesi ja viemäri, koulut ja tarha, golfkenttä ja uimaranta. Aurinkoisella 9500m² määräalatontilla on tilaa pienimuotoiseen viljelykseenkin, lämmin sijainti yksi tontinsivu rajoittuu jylhään kallioon, joten suojaisia ja tuulilta suojassa. Rauhallinen sijainti, muutamia reittivuoroja keskustaan, jonne alle 15 km.

Vapautuu sopimuksen mukaan!

Hp. 270 000€

Asiakirjat
Esite:
Videoesittely:
Julkisivukuva:
Pohjakuvat:
Autotalli:
Tonttiluonnos:
Kartta:
Kiinteistorekisteriote: