Omakotitalo
Porvoo
Wanhakaupunki
Itäinen Pitkäkatu 7. Upeassa sijainnissa aikuiselle perheelle arkkitehdin v. 1982 suunnittelema puutalo n.140m²/150k-m² ja lämmin autotalli/työhuone 50m² omalla suojaisella 282m² kivetetyllä ja istutetulla tontilla ja olet omassa rauhassa.

Toimiva hieman porrastettu pohjaratkaisu, keittiössä tulisija ja ruokailutila, tilavassa ja valoisassa olohuoneessa takka sekä tila ruokailuun, 3 makuuhuonetta, joissa yhdessä takka ja oma uloskäynti, kahdessa yläkerran makuuhuoneessa omat vaatehuoneet. Kaakeloitu pesutila ammein ja suihkuin, tila pyykkihuollolle ja erillinen wc, sauna sekä yläkerrassa erillinen kaakeloitu kph/wc, parveke. Kattavasti remontoitu nykyisten omistajien toimesta v. 1996 jälkeen.

Vaaleat pinnat, lautalattiat, tulisijat, upea tunnelma. Tutustumisen arvoinen, joten soita ja sovi esittelyaikasi tähän tunnelmalliseen kotiin, jossa voit yhdistää asumisen ja työn, koska ulkorakennuksen lämmin huone soveltuu vaikka vastaanottotilaksi! Tälläisiä kohteita on harvoin myytävänä. Hälytysjärjestelmä, ilmalämpöpumppu, sähkölämmitys, 3 tulisijaa, viinikellari. Kuntokartoitus ja energiatodistus laaditaan, kun on ostaja. Kävelyetäisyys kaikkiin palveluihin.

Vapautuu tammikuussa 2019, joten sinulle jää hyvin aikaa myydä oma kotisi!

Hp. 595 000€ / tarjous!

Asiakirjoja
Esite:
Pohjakuvat:
Julkisivukuvat:
Leikkauskuva:
Tonttikartta:
Kartta:
Ilmakuva:
Kiinteistorekisteriote: