Omakotitalo
Sipoo
Nikkilä
Kirkkoniityntie 9. Arkkitehdin suunnittelema toimiva ja laadukkaasti v. 07/08 rakennettu puutalo 155,5m² ja lämmin autotalli 25m² vesipistein ja sähköisin nosto-ovin, puuvaja ja ehkä Nikkilän hienoin sijainti, omalla 1735m²joenvarsitontilla, rantaa n. 25metriä, joten voit käväistä vaikka veneellä kaupoilla keskustassa, kaikkiin palveluihin kävelymatka!

Tässä kodissa on moderni tunnelma, upea vesinäkymä, laajat terassit ja tilava parveke sekä suodattimin ja valaistuksin ulko- uima - allas 3.4x7 metriä, jonne voit saunasta pulahtaa vilvoittelemaan. Kulutusta kestävät pintamateriaalit, parkettilattiat lämmityksin, kaakeloidut pesutilat kaksois-suihkuin ja erillinen kaakeloitu wc sekä yläkerrassa kph/wc suihkukaapein, saunassa vuolukivikiuas tuo mukavat leppoisat löylyt. Koneellinen avokeittiö kokopuukaapistoin, tilaa ruokapöydälle, valoisassa olohuoneessa on varaava tulisija, runsaasti upotettua valaistusta, korkeat ikkunat jokinäkymin ja käynti laajalle n. 70m² katetulle terassille, 4 makuuhuonetta kaapistoin, khh-tilasta käynti pihalle ja erillinen tekninen tila.

Lämmin sähköisin nosto-ovin kivirakenteinen autotalli ja erillinen puuvaja. Upea helppohoitoinen loiva rinnemäinen tontti, jossa istutuksia, nurmea, aurinkoa koko päivän. Tontin käyttöala on n. 1200m². Sähkölämmitys (ollut n. 2345€/vuosi), koneellinen ilmanvaihto + LTO, kiinteistövero ollut 733€/vuosi, joten kohtuulliset asuinkulut. Läheisyydessä päiväkoti, koulu kuin myös keskustan palvelut, hyvät ulkoilumaastot, upea sijainti keskustan tuntumassa, reittipysäkitkin läheisyydessä. Tutustumisen arvoinen, joten soita ja sovi esittelyaikasi tähän kotiin! Vapautuu sopimuksen mukaan! Vaihdossa huomioidaan 2-3h Etelä-Sipoosta tai vapaa-ajan saaripaikka!

Hp. 498 000€

Asiakirjoja
Esite:
Videoesittely:
Kartta:
Tonttikartta:
Julkisivukuvat:
Leikkauskuva:
Pohjakuvat:
Kiinteistorekisteriote: