Vapaa-ajan paikka
Pukkila
Kantele
Ruhantie 66. Peruskorjauksesta kiinnostuneelle idyllinen vapaa-ajan koti/rakennuspaikka. Etsitkö luonnon rauhaa, päättyvän pihatien päässä! Peruskorjattava osittain hirsinen tupa kamarein ja pesutiloin ja matalahko vintti, liiteri sekä pihasauna. Lähellä niin lintubongareiden suosima Kanteleen lintujärvi, hyvät marja- sekä sienimetsät kuin Pukkilan vireä kylätaajama (alle 10 km) kulttuuri tarjonnoin!

Aurinkoinen vanhana ajan pihapiiri 3650m², jolla hedelmäpuita, marjapensaita ja istutuksia sekä kukkaniitty, tunnelmallinen lattiarakenteiden osalta peruskorjattava hirsitorppa 1800-luvun lopulta n.40m², käsittäen tuvan, kamarin ja uudehko kph/wc:n, jossa myös ollut valmius pyykkikoneelle, eteistilat, josta käynti matalaan asuinvinttikerrokseen, joka soveltuu nukkuma- tai lasten leikkitilaksi, joten runsaasti kuitenkin neliöitä tässä tunnelmallisessa torpassa. Mökissä on lattiat purettu eristein ja vaihdettu tarvittavia alajuoksuja, vesivauriosta johtuen oli lattiasieni vaurioittanut osittain lattiarakenteita ja eristeitä. Hirret on kuumennettu ja infrapunakäsitelty ja tarvittavat hirret vaihdettu, joten tästä voi jatkaa ja toteuttaa soveliain materiaalein itselle mieleinen vapaa-ajan koti tai rakentaa uudisrakennuksen tällä kauniille ja aurinkoiselle tontille. Pesutila suihkukaapein ja wc:n ovat pintojen osalta kunnossa, perustus tulee tarkistaa. Lisäksi on puuhella tuvassa sekä ilmalämpöpumppu, porinmatti kamarissa. Mukavuuksina porakaivo suodattimin ja umpitankki ja uusittu mm. peltikatto v. 2010.

Ollut aiemmin ok-talo, mutta muutettu vapaa-ajan kodiksi. Tontilla käyttämätöntä rakennusoikeutta. Pihapiirissä lisäksi sähköistetty vaatimattomassa kunnossa oleva navetta/liiteri n. 70m², ollut varastotilana sekä n. 15m² hirsisauna, jossa puulämmitteinen perinnesauna maailman parhain löylyin ja pukuhuonetilat. Saunassa kesävesi, uudehko kiuas vesisäiliöin sekä lisäksi muuripata.

Vapaa!

Hp. 48 000€.

Asiakirjat
Kartta:
Ilmakuva:
Kiinteistörekisteriote: