Vapaa-ajan paikka
Porvoo
Piirlahti
Tiiliruukintie 205. Upeassa sijainnissa omassa rauhassa, koska osittain niemenkärki/saari, laadukkain materiaalein v. 2015 rakennettu Kontio mammuttihirsihuvila n.110m², rantasauna, grillikota, kylpytynnyri, a-katos varastoin ja eläinsuoja/tallirakennus n. 50m², jossa 3-4 hevosen karsinat, aidattu ja salaojitettu ratsastuskenttä, pitkälti merenrantaa, jota osittain ruopattu ja paranneltu, uintimahdollisuus ja rannasta hetkessä pääsy avomerelle.

Valoisa ja toimiva huvila laajoin terassein, jotka osittain lasitettuja ja katettuja. Koneellinen vaalea keittiö saarekkein ja ruokailutiloin, harjanmyötäinen korkea oleskelu, 4 mh:tta ja khh/kph/wc ja erill. wc, joten oikeat tehoneliöt. Rannan tuntumassa hirsinen rantasauna puulämmitteinen kiuas, suihku ja wc sekä takkahuone/vierasvara, laaja terassi, kylpytynnyri, josta voi nautiskella kauniista merimaisemasta, grillikodassa valmistuvat kalaisten vesien antimet (osuudet yhteisvesialueisiin), autokatoksen yhteydessä varasto, lisäksi 2 pihavarasto ja eläinsuoja vesipistein, ollut karsinapaikat 3-4 hepalle, ratsastuskenttä. Tämän upean merenrantatilan pinta-ala on 2.7ha, lisäksi osuudet yhteisalueisiin ja vesialueet ovat tunnetusti kalaisat.

Maalämpö lattialämmitys, kunnan vesi ja viemäri. Hyvä autotie perille, Porvoosta n. 12 km ja pääkaupungista alle tunti ja ole omassa paratiisissasi! Tutustumisen arvoinen.

Hp. 725 000€

Asiakirjoja
Esite:
Kartta:
Julkisivu- ja leikkauskuvia:
Pohjakuvat:
Kiinteistorekisteriote:

Yhteismaa-alue 638-454-878-3 (rantapalsta):
Yhteisvesialue 638-454-876-1: