Huoneisto kiinteistömuodossa
Porvoo
Keskusta
Aleksanterinkatu 14 G. Keskeisessä sijainnissa, kävelymatkan päässä torilta ja palveluista, moderni v. 2011 valmistunut tilava ja arkkitehtonisesti ainutlaatuinen 184/213m² upea ja valoisa koti. Tässä upeudessa on nykyajan ekologinen tekniikka, mm. maalämpö lattialämmityksenä sekä viilennin, jotka tuovat asumismukavuutta, lisäksi ilmalämpöpumppu, aurinkokeräimiin valmius, koneellinen ilmanvaihto + LTO, tulisija tunnelman tekijänä.

Avara ja valoisa pohjaratkaisu, suuret ikkunat, korkea huonekorkeus, koneellinen laadukas keittiö saarekkein ja kivitasoin, erillinen ruokailutila, useita makuuhuoneita, avarat pesutilat, joissa on huomioitu apuvälineiden käyttäjät, runsaat säilytystilat, erillinen oma lämmin vesipistein ja ikkunoin oleva työ/varastohuone. Lämmin 7 auton halli, jossa myytävään kuuluu 3 ja yksi on yhteinen. Tässä upeassa kodissa on laadukkaat materiaalit, mm. öljytty vaalennettu tammiparkettilattia, vaaleat pinnat ja runsas integroitu valaistus, niin sisällä kuin ulkotiloissa, tilava 40m² katettu terassi ja parveke, kattava tietoliikenne- ja hälytysjärjestelmä. Edulliset asuinkulut mittarikulutuksen mukaan, olleet n.100EUR/kk ja autohallista 80€/kk, lisäksi vakuutus ja kiinteistövero. Jätehuolto kahden asunnon yhteinen ja pihan kulkureittien huoltokustannuksista 10%, joten todella edullinen asua.

Toimivapohjainen huoneisto kaikkien palveluiden tuntumassa, mikäli etsit uudenveroista kaupunkikotia läheltä kaikkia kattavia palveluita, niin tartu tilaisuuteen ja sovi esittelyaikasi, koska tämä upea koti on koettava ja nähtävä! Energialuokka B. Vapautuu nopeasti! Nyt tämä uudenveroinen koti, jossa 213m² ja 3 autohallipaikkaa sekä tilava varasto tarjolla reilusti alle rakennuskustannuksien, siis tilaisuus!

Tämä upea koti myydään korkeamman tarjouksen periaatteella ja alin mh. 799 999€.

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuva:
Julkisivukuvat:
Leikkauskuva:
Tonttihahmotelma:
Karttaote:
Kiinteistorekisteriote: