Huoneisto kiinteistömuodossa
Porvoo
Keskusta
Aleksanterinkatu 14 G. Kävelymatkan päässä torilta ja palveluista, moderni v. 2011 valmistunut tilava ja laadukkain materiaalein rakennettu 184/213m² upea ja valoisa koti.

Nykyajan ekologinen tekniikka, mm. maalämpö lattialämmityksenä sekä viilennin lämpimiin kesäpäiviin, jotka tuovat laadukasta asumismukavuutta. Lisäksi ilmalämpöpumppu, aurinko-keräimiin valmius, koneellinen ilmanvaihto + LTO, tulisija tunnelman tekijänä. Avara ja valoisa pohjaratkaisu, suuret ikkunat, korkea huonekorkeus, laadukas keittiö saarekkein ja kivitasoin, erillinen ruokailutila, useita makuuhuoneita, tilavat pesutilat, joissa on huomioitu apuvälineiden käyttäjät, runsaat säilytystilat, erillinen oma lämmin vesipistein ja ikkunoin oleva työ/varastohuone 39m². Lämmin 7 auton halli, jossa myytävään kuuluu 3 ja yksi on yhteinen.

Kulutusta kestävät ja laadukkaat materiaalit, mm. öljytty vaalennettu tammiparkettilattia, vaaleat pinnat ja runsas integroitu valaistus, niin sisällä kuin ulkotiloissa, tilava 40m² katettu terassi ja parveke, kattava tietoliikenne- ja hälytysjärjestelmä. Edulliset asuinkulut mittarikulutuksen mukaan, olleet n.100EUR/kk ja autohallista 80EUR/kk, lisäksi vakuutus ja kiinteistövero.

Jätehuolto kahden asunnon yhteinen ja pihan kulkureittien huoltokustannuksista 10%, joten todella edullinen asua. Toimivapohjainen huoneisto kaikkien palveluiden tuntumassa, mikäli etsit uudenveroista kaupunkikotia läheltä kaikkia kattavia palveluita, niin tartu tilaisuuteen ja sovi esittelyaikasi, koska tämä upea koti on koettava ja nähtävä! Energialuokka B.

Vapautuu nopeasti!

Tämä upea koti myydään korkeamman tarjouksen periaatteella ja alin mh. 799 999€.

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuva 1. krs:
Pohjakuva 2. krs:
Julkisivukuvat:
Leikkauskuva:
Tonttihahmotelma:
Karttaote:
Kiinteistorekisteriote: