Huoneisto
Porvoo
Kevätkumpu
Auratie 10 B1. Vuonna 1989 valmistuneessa arkkitehdin suunnittelemassa 40 huoneiston rivitaloyhtiössä päätyhuoneistona 5h+avok/ruokailutila+kph/wc+ikkunallinen sauna+erillinen wc+vh 98m² yhdessä tasossa omalla sisäänkäynnillä ja laajalla pihaosuudella. Heti vapaana olevassa huoneistossa on todella toimiva pohja ja oma huoneistopihaosuus sekä huoneistovarasto 6m². Uudehko keittiö ja jk/pk, liesiuuni, astianpesukoneelle tila, erillinen tila ruokapöydälle, olohuoneesta käynti huoneistopihalle, tilavat makuuhuoneet ja uudehko kaakeloitu pesutila ja ikkunallinen huoneistosauna, linoleum/muovilattia ja huoneistoon on asennettu koneellinen ilmanvaihto + LTO. Seinäpinnat joutuu maalaamaan tai tapetoimaan.

Yhtiöllä oma aurinkoinen 1,2ha tontti oleskelu ja leikkipaikoin, kaukolämpö, YAJ- (Digi) huoltopalvelu sekä ulkopuolinen isännöinti. Yhtiön K-talosta löytyy tekninen tila sekä kuivaushuone. Tässä huoneistossa on vain yksi seinänaapuri ja oma sisäänkäynti, joten rauhallista asumista! Yhtiössä on suoritettu kuntokartoitus, joka esitteen liitteenä!

Hoitovastike 387,10€/kk, vesi 19€/kk/hlö, rahoitusvastikkeet 709,52€/kk pääomalle 174 787,78€, joka on mahdollista maksaa pois hallituksen sopimin maksuaikatauluin. Mikäli maksaa RL1 lainan pois niin silloin rahoitusvastike on 539€/kk. Hyvä sijainti. Bussipysäkit läheisyydessä kuten myös ostoskeskus ja kävely sekä pyörätie keskustaan! Ei lain vaatimaa energiatodistusta, on tulossa.

Mh. 10 000€ / Vh. 184 787,78€

Asiakirjat
Pohjakuva:
Talon Julkisivukuvat:
Isännöitsijäntodistus:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2017:
Kuntokartoitus:
Tonttiluonnos:
Energiatodistus:
Kuntokartoitus: