Huoneisto
Porvoo
Kevätkumpu
Auratie 10 B2. Vuonna 1989 valmistuneessa arkkitehdin suunnittelemassa 40 huoneiston rivitaloyhtiössä päätyhuoneistona 5h+avok/ruokailutila+kph/wc+ikkunallinen s+erillinen wc+vh 98,9m² yhdessä tasossa omalla sisäänkäynnillä ja pihaosuudella. Heti vapaana olevassa huoneistossa on todella toimiva pohja ja pieni oma huoneistopihaosuus sekä huoneistovarasto 6m². Uudehko keittiö ja jk/pk, liesiuuni, astianpesukone, erillinen tila ruokapöydälle, olohuoneesta käynti huoneistopihallle, tilavat makuuhuoneet ja uudehko kaakeloitu pesutila ja ikkunallinen huoneistosauna, linoleumlattia ja huoneistoon on asennettu koneellinen ilmanvaihto + LTO.

Yhtiöllä oma aurinkoinen 1,2ha tontti oleskelu ja leikkipaikoin, kaukolämpö, YAJ- (Digi) huoltopalvelu sekä ulkopuolinen isännöinti. Yhtiön K-talosta löytyy tekninen tila sekä kuivaushuone. Tässä huoneistossa on vain yksi seinänaapuri ja oma sisäänkäynti, joten rauhallista asumista! Yhtiössä on suoritettu kuntokartoitus, joka esitteen liitteenä!

Hoitovastike 390,60€/kk, vesi 19€/kk/hlö, Rahoitusvastikkeet 716,04€/kk pääomalle 179 925€, joka on mahdollista maksaa pois hallituksen sopimin maksuaikatauluin. Hyvä sijainti. Bussipysäkit läheisyydessä kuten myös ostoskeskus ja kävely sekä pyörätie keskustaan! Ei lain vaatimaa energiatodistusta, on tulossa.

Mh. 10 000€ / Vh. 189 925€

Asiakirjat
Pohjakuva:
Talon Julkisivukuvat:
Isännöitsijäntodistus:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2017:
Kuntokartoitus:
Tonttiluonnos: