Huoneisto
Porvoo
Kevätkumpu
Auratie 10 D10. Vuonna 1989 valmistuneessa arkkitehdin suunnittelemassa 40 huoneiston rivitaloyhtiössä päätyhuoneistona 3h+k+ruokailutila+kph/wc+s+wc+vh 80m² yhdessä tasossa. Heti vapaana olevassa huoneistossa on todella toimiva pohja ja huoneiston levyinen oma huoneistopihaosuus sekä huoneistovarasto 6m² sisäänkäynnin yhteydessä. Vaalea keittiö, liesiuuni, jk/pk, ja tila astianpesukoneelle sekä tila ruokapöydälle, kaksi makuuhuonetta, toisessa kaappitilaa ja toinen vaatehuoneella, tilava kaakeloitu kph/wc, jossa lattia ja seinät laatoitettu, ikkunallinen sauna ja erillinen wc. Osittain laminaattilattiat ja vaaleat pinnat.

Yhtiöllä oma aurinkoinen 1,2ha tontti oleskelu ja leikkipaikoin, kaukolämpö, YAJ- (Digi) huoltopalvelu sekä ulkopuolinen isännöinti. Yhtiön K-talosta löytyy tekninen tila sekä kuivaushuone. Tässä huoneistossa on vain yksi seinänaapuri ja oma sisäänkäynti, joten rauhallista asumista! Huoneistossa suoritettu kuntokartoitus, joka esitteen liitteenä!

Hoitovastike 316€/kk, vesi 19€/kk,/hlö. Rahoitusvastikkeet yhteensä 579,20€/kk pääomalle 142 683,90€, joka on mahdollista maksaa pois hallituksen sopimin maksuaikatauluin. Hyvä sijainti. Bussipysäkit läheisyydessä kuten myös ostoskeskus ja kävely sekä pyörätie keskustaan! Ei lain vaatimaa energiatodistusta, on tulossa.

Mh. 15 000€ / Vh. 157 683,90€

Asiakirjat
Pohjakuva:
Talon Julkisivukuvat:
Isännöitsijäntodistus:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2017:
Kuntokartoitus:
Tonttiluonnos:
Energiatodistus: