Huoneisto
Porvoo
Kevätkumpu
Auratie 10 F15. Upea sijainti! Vuonna 1989 valmistuneessa arkkitehdin suunnittelemassa 40 huoneiston rivitaloyhtiössä pintojen osalta remontoitava päätyhuoneistona 1mh+avok/olohuone+kph/wc+ikkunallinen s+vh 42m² yhdessä tasossa. Heti vapaana olevassa huoneistossa on todella toimiva pohja ja pihaosuus, joka etelään ja myös länteen sekä kylmä oma sisäänkäynnin läheisyydessä oleva huoneistovarasto 6m². Vaaleat ja viilijäljitelmin olevat kaapit keittiössä, jk/pk ja liesiuuni, tila ruokapöydälle, tilava makuuhuone kaapistoa ja vaatehuone, alkuperäinen pesutila ja ikkunallinen huoneistosauna, muovimatot, koneellinen poisto.

Yhtiöllä oma aurinkoinen 1,2ha tontti oleskelu ja leikkipaikoin, pistokkeellisia autopaikkoja, kaukolämpö, YAJ- (Digi) huoltopalvelu sekä ulkopuolinen isännöinti. Yhtiön K-talosta löytyy tekninen tila sekä kuivaushuone. Tässä huoneistossa on vain yksi seinänaapuri ja oma pääty sisäänkäynti, joten rauhallista asumista, terassi ja istutuslaatikot! Huoneistossa suoritettu kuntokartoitus, joka esitteen liitteenä!

Hoitovastike 165,90€/kk, vesi 19€/kk,/hlö, Rahoitusvastikkeet yhteensä 304,08€/kk pääomalle 74 909,05€/31.10, joka on mahdollista maksaa pois hallituksen sopimin maksuaikatauluin. Hyvä sijainti. Bussipysäkit läheisyydessä kuten myös ostoskeskus ja kävely sekä pyörätie keskustaan! Ei lain vaatimaa energiatodistusta, on tulossa.

Heti vapaa!

Mh. 30 091€ / Vh. 105 000€

Asiakirjat
Pohjakuva:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2017:
Kuntokartoitus:
Tonttiluonnos:
Energiatodistus: