Huoneisto
Porvoo
Kevätkumpu
Auratie 10 F15. Upeassa sijainnissa vuonna 1989 valmistuneessa arkkitehdin suunnittelemassa 40 huoneiston rivitaloyhtiössä, valoisa rivitalon päätyhuoneisto yhdessä tasossa pihaosuuksin ja saunoin.

Toimivapohjainen huoneisto, jossa 1mh+avok/olohuone+uudehko kaakeloitu kph/wc+ikkunallinen sauna+vh 42m², huoneiston levyinen suojainen pihaosuus etelään, sisääntulon yhteydessä kylmä huoneistovarasto n. 6m² ja pihaosuutta länteen.

Vaaleat pinnat, laminaattilattiat, (pinnat ja kph/wc sekä keittiön koneistus uusittu n. 2 vuotta sitten) vaaleassa avokeittiössä jk/pk ja liesiuuni (rosteripintaiset) tuuletin, tila ruokapöydälle, tilava makuuhuone, jossa tilaa parisängylle, kaapisto ja lisäksi erillinen vaatehuone. Kaukolämpö ja koneellinen poisto.

Yhtiöllä oma aurinkoinen 1,2ha tontti oleskelu ja leikkipaikoin, pistokkeellisia autopaikkoja, jonne jonotusperiaate, mutta mahdollisuus vuokrata tarvittaessa paikka. YAJ- (Digi) huoltopalvelu sekä ulkopuolinen isännöinti. Yhtiön K-talosta löytyy tekninen tila sekä kuivaushuone. Tässä huoneistossa on vain yksi seinänaapuri ja oma pääty sisäänkäynti, joten rauhallista asumista, terassi ja istutuslaatikot! Lähellä Kevätkummun Ostoskeskus palveluineen, monitoimitalo, uudehko kirjasto, hyvät lenkkimaastot ja ulkoilumahdollisuudet, lähellä uusi energiatehokas Toukovuori ja aluesairaala.

Hoitovastike 189€/kk, vesi 25€/kk,/hlö. Hyvä sijainti. Bussipysäkit läheisyydessä kuten myös ostoskeskus ja kävely sekä pyörätie keskustaan! Energialuokka D/161.

Vapautuu 15.12.21 jälkeen, joten jouluksi uuteen somaan kotiin! Tämä soveltuu niin ensiasunnoksi, kuin kaupunkitukikohdaksi tai sijoitukseen, vuokrataso ollut n. 750€/kk

Hp. 129 000€.

Asiakirjat
Pohjakuva:
Isännöitsijätodistus:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2020:
Energiatodistus: