Huoneisto
Porvoo
Kevätkumpu
Auratie 10 F18. Toimivapohjainen rivitalohuoneisto 63,5m2, vuonna 1989 valmistuneessa arkkitehdin suunnittelemassa 40 huoneiston rivitaloyhtiössä, käsittäen 2h+k+kph/wc+sauna 63,5m² huoneisto yhdessä tasossa huoneistopiha niin etelään kuin sisääntulonkin yhteydessä jossa huoneistovarasto.

Huoneistossa on reilunkokoiset huoneet ja huoneiston levyinen oma huoneistopihaosuus sekä huoneistovarasto 6m². Vaaleat alkuperäiset kaapit tilavassa keittiössä, liesiuuni, tila astianpesukoneelle (nyt pakastin vuokralaisen), jk/vk ja tila isollekin ruokapöydälle, tilava makuuhuone kaapistoin, valoisa olohuone, josta käynti suojaiselle pihaosuudelle, kph/wc:n mahtuu pesukone, ikkunallinen huoneistosauna ja vaaleat pinnat ja laminaattilattiat. Huoneisto on ollut pitkään samalla vuokralaisella.

Yhtiöllä oma aurinkoinen 1,2ha tontti oleskelu ja leikkipaikoin, kaukolämpö, YAJ- (Digi) huoltopalvelu sekä ulkopuolinen isännöinti. Yhtiön K-talosta löytyy tekninen tila sekä kuivaushuone. Hoitovastike 292,10€/kk, vesi 25€/kk/hlö, rahoitusvastikkeet yhteensä 501,68€/kk pääomalle 94734,78€/30.6.2022, joka on mahdollista maksaa pois hallituksen sopimin maksuaikatauluin. Yhtiölainaosuus tarkistetaan kaupantekoon. Hyvä ja rauhallinen sijainti. Bussipysäkit läheisyydessä kuten myös ostoskeskus ja kävely- sekä pyörätie keskustaan! Energialuokka D.

Huoneisto myydään vuokrattuna toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella, vuokra ollut vesi ja autopaikkoineen 869 €/kk, joka on markkinahintaa hieman alhaisempi.

Mh. 48 266€ / Vh. 143 000€.

Asiakirjat
Pohjakuva:
Asemaluonnos:
Isännöitsijätodistus:
Yhtiöjärjestys:
Energiatodistus:
Tasekirja 2021: