Huoneisto
Porvoo
Kevätkumpu
Auratie 10 G21. Vuonna 1989 valmistuneessa arkkitehdin suunnittelemassa 40 huoneiston rivitaloyhtiössä toimivapohjainen 2h+k+kph/wc+s 63,5m² yhdessä tasossa. Heti vapaana olevassa huoneistossa on todella toimiva pohja ja huoneiston levyinen oma huoneistopihaosuus länteen, joten hyvä sijainti yhtiössä, lisäksi huoneistovarasto 6m² sisääntulon yhteydessä, jossa myös pihaosuutta. Vaaleat alkuperäiset kaapit tilavassa keittiössä, vanhemmat jk/pk, liesiuuni, apk, tila isollekin ruokapöydälle, tilava makuuhuone kaapistoin, valoisa olohuone, josta käynti huoneistopihalle, kauniit lasiovet, tilava halli ja eteistuulikaappi, kph/wc:n mahtuu hyvin pesukone, ikkunallinen huoneistosauna, muovimatot, seinäpinnat vaativat maalauksen tai tapettia.

Yhtiöllä oma aurinkoinen 1,2ha tontti oleskelu ja leikkipaikoin, kaukolämpö, YAJ- (Digi) huoltopalvelu sekä ulkopuolinen isännöinti. Yhtiön K-talosta löytyy tekninen tila sekä kuivaushuone. Upea sijainti, pihaosuus länteen, ilman rappuja, joten esteetöntä rauhallista asumista! Yhtiössä on suoritettu kuntokartoitus, joka esitteen liitteenä!

Hoitovastike 250,83€/kk, vesi 19€/kk,/hlö. Rahoitusvastikkeet yhteensä 459,74€/kk kokonaispääomalle 115 523€, joka on mahdollista maksaa pois hallituksen sopimin maksuaikatauluin. Mikäli maksaa esim. konsernilainan (n. 22 000€) pois niin silloin vastike on 349,25€/kk. Hyvä sijainti. Bussipysäkit läheisyydessä kuten myös ostoskeskus ja kävely sekä pyörätie keskustaan! Ei lain vaatimaa energiatodistusta, on tulossa.

Mh. 12 504€ / Vh. 125 000€

Asiakirjat
Pohjakuva:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2017:
Kuntokartoitus:
Tonttiluonnos:
Energiatodistus: