Huoneisto
Porvoo
Kevätkumpu 3
Auratie 10 H24. Toimivapohjainen ja valoisa rivitalohuoneisto 63,5m² yhdessä tasossa saunoin ja pihaosuuksin! Vuonna 1989 valmistunut arkkitehdin suunnittelema 40 huoneiston rivitaloyhtiö, omalla 1.2 ha tontilla. Huoneisto käsittää reilunkokoisen keittiön, jossa tilaa ruokapöydälle, tilavan ja valoisan olohuoneen, josta käynti huoneistopihaosuudelle, joka länteen, tilava makuuhuone kaapistoin, pesutilan jonne mahtuu pyykkihuolto + ikkunallinen sauna.

Huoneistossa on toimiva pohjaratkaisu, reilunkokoiset huoneet ja huoneiston levyinen oma huoneistopihaosuus länteen sekä kylmä huoneistovarasto 6m² sisääntulon yhteydessä. Vaaleat alkuperäiset kaapit keittiöissä, liesiuuni, tuuletin, jk/pk sekä tila ruokapöydälle,apk, makuuhuoneessa tilaa parisängylle ja kaapistoa, kaakeloitu kph/wc:n mahtuu hyvin pesukone, pyykkikaappi, suihkuseinä, ikkunallinen huoneistosauna, laminaattilattiat, pieni maalausremontti tummissa seinäpinnoissa, koska olleet vuokrattuna, nyt heti vapaa, jos vuokrattu niin vuokra ollut 850€/kk+vesi ja autopaikka mikäli sellainen on saatavana, kun jonotusperiaate.

Yhtiössä on kaukolämpö, YAJ- (Digi) huoltopalvelu sekä ulkopuolinen isännöinti. Yhtiön K-talosta löytyy tekninen tila sekä kuivaushuone. Hoitovastike 285,75€/kk, vesi 25€/kk/hlö (nousee 1.7), rahoitusvastikkeet yhteensä 501,65€/kk pääomalle 100 870€/31.5.21, joka on mahdollista maksaa pois hallituksen sopimin maksuaikatauluin tai rahoitusvastikkeena.

Hyvä ja rauhallinen sijainti. Bussipysäkit läheisyydessä kuten myös ostoskeskus ja kävely- sekä pyörätie keskustaan! Energialuokka D.

Mh. n. 39 100€/ Vh. 139 900€.

Asiakirjat
Pohjakuva:
Tonttiluonnos:
Isännöitsijätodistus:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2020:
Energiatodistus:
Kunnossapitotarveselvitys: