Huoneisto
Porvoo
Kevätkumpu
Auratie 10 H24. Vuonna 1989 valmistuneessa arkkitehdin suunnittelemassa 40 huoneiston rivitaloyhtiössä toimivapohjainen 2h+k+kph/wc+ikkunallinen s 63,5m² yhdessä tasossa. Helmikuun lopussa vapautuva huoneisto, jossa on todella toimiva pohja ja huoneiston levyinen oma huoneistopihaosuus lisäksi huoneistovarasto 6m². Huoneisto remontoitu pinnat ja lattiat, vaalea keittiö konein, kaakeloitu pesutila. Keittiössä liesiuuni, jk/pk ja apk, sekä tilaa isollekin ruokapöydälle, tilava makuuhuone kaapistoin, valoisa olohuone, josta käynti huoneistopihalle, tilava halli ja eteistuulikaappi, kaakeloituun kph/wc:n mahtuu hyvin pesukone, ikkunallinen huoneistosauna.

Yhtiöllä oma aurinkoinen 1,2ha tontti oleskelu ja leikkipaikoin, kaukolämpö, YAJ- (Digi) huoltopalvelu sekä ulkopuolinen isännöinti. Yhtiön K-talosta löytyy tekninen tila sekä kuivaushuone. Upea sijainti, pihaosuus länteen, ilman rappuja, joten esteetöntä rauhallista asumista! Huoneistoissa suoritettu kuntokartoitus, joka esitteen liitteenä!

Hoitovastike 250,83€/kk, vesi 19€/kk,/hlö, Rahoitusvastikkeet yhteensä 459,74€/kk kokonaispääomalle 113 255€, joka on mahdollista maksaa pois hallituksen sopimin maksuaikatauluin. Mikäli maksaa esim. konsernilainan (n. 21 572€) pois niin silloin rahoitusvastike on 349,25€/kk. Hyvä sijainti. Bussipysäkit läheisyydessä kuten myös ostoskeskus ja kävely sekä pyörätie keskustaan! Ei lain vaatimaa energiatodistusta, on tulossa.

Mh. 22 184,70€ / Vh. 133 523€

Asiakirjat
Pohjakuva:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2017:
Kuntokartoitus:
Tonttiluonnos:
Energiatodistus:
Kuntokartoitus: