Huoneisto
Porvoo
Kevätkumpu
Auratie 10 H25. Vuonna 1989 valmistuneessa arkkitehdin suunnittelemassa 40 huoneiston rivitaloyhtiössä päätyhuoneistona 3h+k+ri+kph/wc+s+wc+vh 80m² yhdessä tasossa. Heti vapaana olevassa huoneistossa on todella toimiva pohja ja huoneiston levyinen oma huoneistopihaosuus sekä huoneistovarasto 6m² sisäänkäynnin yhteydessä. Vaalea keittiö, liesiuuni, jk/pk, ja erillinen tila ruokapöydälle, kaksi makuuhuonetta, toisessa kaappitilaa ja toinen vaatehuoneella, tilava kph/wc, joka laatoitettu, ikkunallinen sauna ja erillinen wc. Osittain laminaattilattiat.

Yhtiöllä oma aurinkoinen 1,2ha tontti oleskelu ja leikkipaikoin, kaukolämpö, YAJ- (Digi) huoltopalvelu sekä ulkopuolinen isännöinti. Yhtiön K-talosta löytyy tekninen tila sekä kuivaushuone. Tässä huoneistossa on vain yksi seinänaapuri ja oma sisäänkäynti, joten rauhallista asumista! Yhtiössä on suoritettu kuntokartoitus, joka esitteen liitteenä!

Hoitovastike 316€/kk, vesi 19€/kk,/hlö. Rahoitusvastikkeet 579,20€/kk pääomalle 145 540€, joka on mahdollista maksaa pois hallituksen sopimin maksuaikatauluin. Mikäli maksaa konsernilainan pois joka 27 783€, niin jää rv. 440€/kk. Hyvä sijainti. Bussipysäkit läheisyydessä kuten myös ostoskeskus ja kävely sekä pyörätie keskustaan! Ei lain vaatimaa energiatodistusta, on tulossa.

Mh. 22 414,22€ / Vh. 162 683€

Asiakirjat
Pohjakuva:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2017:
Kuntokartoitus:
Tonttiluonnos:
Energiatodistus: