Huoneisto
Porvoo
Kevätkumpu 3
Auratie 10 J30. Toimivapohjainen ja valoisa rivitalon päätyhuoneisto 42m² yhdessä tasossa saunoin ja pihaosuuksin! Vuonna 1989 valmistunut arkkitehdin suunnittelema 40 huoneiston rivitaloyhtiö, omalla 1.2 ha tontilla. Huoneisto käsittää avokeittiö / olohuoneen +makuuhuoneen+vaatehuoneen+pesutilan, jonne mahtuu pyykkihuolto+ikkunallinen sauna.

Huoneistossa on toimiva pohjaratkaisu, reilunkokoiset huoneet ja huoneiston levyinen oma huoneistopihaosuus länteen sekä kylmä huoneistovarasto 6m² sisääntulon yhteydessä. Vaaleat alkuperäiset kaapit keittiöissä, liesiuuni, tuuletin, jk/pk sekä tila ruokapöydälle, makuuhuoneessa tilaa parisängyllekin ja kaappi, lisäksi vaatehuone, alkuperäinen kph/wc:n mahtuu hyvin pesukone, suihkunurkkaus on kaakeloitu, ikkunallinen huoneistosauna, muovimatto, huoneistoa joutuu remontoimaan, koska olleet vuokrattuna, myydään vuokrattuna, vuokra ollut 738€/kk+vesi ja autopaikka mikäli sellainen on saatavana, kun jonotusperiaate.

Yhtiössä on kaukolämpö, YAJ (Digi), huoltopalvelu sekä ulkopuolinen isännöinti. Yhtiön K-talosta löytyy tekninen tila sekä kuivaushuone. Hoitovastike 189€/kk, vesi 19€/kk/hlö, rahoitusvastikkeet yhteensä 331€€/kk pääomalle 67.256€/31.3.21, joka on mahdollista maksaa pois hallituksen sopimin maksuaikatauluin.

Hyvä ja rauhallinen sijainti. Bussipysäkit läheisyydessä kuten myös ostoskeskus ja kävely- sekä pyörätie keskustaan! Energialuokka D.

Mh. 52 744€ / Vh. 120 000€.

Asiakirjat
Pohjakuva:
Tonttiluonnos:
Isännöitsijätodistus:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2019:
Energiatodistus: