Huoneisto
Porvoo
Kevätkumpu
Auratie 10 L38. Vuonna 1989 valmistuneessa arkkitehdin suunnittelemassa 40 huoneiston rivitaloyhtiössä toimivapohjainen 2h+k+kph/wc+ikkunallinen sauna 63,5m² yhdessä tasossa. Heti vapaana olevassa huoneistossa on todella toimiva pohja ja huoneiston levyinen oma huoneistopihaosuus sekä huoneistovarasto 6m² sisääntulon yhteydessä. Vaaleat alkuperäiset kaapit tilavassa keittiössä, jenkkikaappi ja liesiuuni, tila astianpesukoneelle ja isollekin ruokapöydälle, tilava makuuhuone kaapistoin, valoisa olohuone, asunnossa kauniit lasiovet, kph/wc:n mahtuu hyvin pesukone, lattiassa laatoitus, ikkunallinen huoneistosauna, muovimatto keittiö ja makuuhuone, olohuoneessa laminaatti, seinäpinnat vaativat maalauksen tai tapettia.

Yhtiöllä oma aurinkoinen 1,2ha tontti oleskelu ja leikkipaikoin, kaukolämpö, YAJ- (Digi) huoltopalvelu sekä ulkopuolinen isännöinti. Yhtiön K-talosta löytyy tekninen tila sekä kuivaushuone. Tässä huoneistossa on vain yksi seinänaapuri ja oma pääty sisäänkäynti, joten rauhallista asumista! Yhtiössä on suoritettu kuntokartoitus, joka esitteen liitteenä!

Hoitovastike 250,83€/kk, vesi 19€/kk/hlö, rahoitusvastikkeet yhteensä 459,74€/kk pääomalle 115 523€, joka on mahdollista maksaa pois hallituksen sopimin maksuaikatauluin. Hyvä sijainti. Bussipysäkit läheisyydessä kuten myös ostoskeskus ja kävely- sekä pyörätie keskustaan! Ei lain vaatimaa energiatodistusta, on tulossa. Huoneiston kuntokartoitus suoritettu!

Heti vapaa!

Mh. 13 661,70€ / Vh. 125 000€

Asiakirjat
Pohjakuva:
Isännöitsijäntodistus:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2017:
Kuntokartoitus:
Tonttiluonnos:
Energiatodistus: