Huoneisto
Helsinki
Merellinen Laajasalo
Borgströminkuja 1 B. Lyhyen ajomatkan päässä Helsingin keskustasta, läheisyydessä myös kattavat alueen sekä Herttoniemen palvelut, hyvin hoidetussa omalla talonmiehellä olevassa v. 1966 rakennetussa remontoidussa hissitalossa 3 kerroksen läpitalon 3-4h+k+kph+wc 94m² huoneisto, julkisivuremontin yhteydessä lasitettu parveke etelään.

Tässä heti vapaana olevassa kodissa on suuret uusitut ikkunat, jotka tuovat runsaastikin valoa, sälekaihtimet, näyttävät parkettilattiat, runsaasti liukupeiliovia säilytykseen ja laajan ja kattavan LVIS saneerauksen yhteydessä uusittu laatoitettu pesutila ja erillinen wc. Keittiössä tammikaapistot ja -tasot, kalusteuuni ja liesitaso, tila myös ruokapöydälle, tilava olohuone, josta käynti lasitetulle parvekkeelle ja 2 makuuhuonetta joista toisessa runsaasti kaappitilaa ja helppo tehdä tarvittaessa kolmaskin makuuhuone.

Yhtiössä kaukolämpö, koneellinen poisto, nopeaan laajakaistaan mahdollisuus ja hissiin ilman rappuja, joten tämä koti soveltuu varttuneemmallekin asukkaalle, tunnetusti rauhallisessa yhtiössä. Yhtiön hallinnassa asunto, laajat säilytystilat kylmäkellarein ja harraste/kerhotiloin, pyykkitupa maksuton. Kauniisti hoidettu vuokratontti, 9417m² autopaikoitusmahdollisuus erilliskorvauksin. Upeat lenkkimaastot, vieressä niin Kruunuvuorenranta kuin Tullisaaren uimaranta. Hoitovastike 325,24€/kk, lämminvesimaksu 13,60€/kk/hlö, rahoitusvastike 260,38€/kk, mikäli ei maksa yhtiölainaa pois, joka 44696,42€/30.9. Energialuokka E/173, kunnossapitoselvityksessä ei suuria korjaustoimenpiteitä, vireillä yhtiöjärjestyksen muutos.

Vapaa!

Mh. 298 000€ / Vh. 342 700€.

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuva:
Isännöitsijätodistus:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2019:
Talousarvio 2020:
Energiatodistus: