Huoneisto
Porvoo
Kevätkumpu 1
Hansatie 2 B35. Kattavasti vuosien saatossa remontoidussa hissitalossa avara ja valoisa 6 krs:n 3h+k+kph/wc+vh 72,5m² läpitalon huoneisto, parvekkeelta upeat näkymät.

Hissiin ilman rappuja, joten tämä avaranoloinen koti soveltuu varttuneemmallekin perheelle! Vaalea keittiö mahtuen ruokapöytä, tilava ja valoisa olohuone, josta käynti parvekkeelle, joka on etelään ja näkymät yhtiön kauniille tontille (parveke on mahdollista lasittaa). Kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta mahtuen molempiin parisänkykin, tilava vaatehuone, kaakeloitu vaalea pesutila, tila pyykkikoneelle, avaranoloinen eteinen. Tehokkaat neliöt tässä kolmiossa! Huoneistossa on laminaattilattiat ja vaaleat pinnat, kaakeloitu pesutila.

81 huoneiston taloyhtiössä mm. ikkunat, käyttövesiputket uusittu ja asennettu huoneisto-kohtaiset vesimittarit, julkisivuja korjattu sekä uusittu lisäeristeet. Ei suuria suuria remonttisuunnitelmia vuosina 2022-2026. Yhtiöllä on oma tontti 7919m². Rauhallinen sijainti. Lähellä Kevätkummun ostoskeskus, kirjasto lukusalein, päivätarha ja koulu. Hyvät ulkoilumaastot, reittipysäkit läheisyydessä ja keskustaankin vielä kävelymatka.

Hoitovastike 261€/kk ja rahoitusvastike 108,75€/kk/hlö. Saunamaksu 12€/kk ja autopaikka 15€/kk ja kylmäpaikka 7,50€/kk, jonne jonotusperiaate.

Huoneisto vapautuu nopeasti.

Mh. 124 687€ / Vh. 139 000€.

Asiakirjat
Pohjakuva:
Isännöitsijätodistus:
Yhtiöjärjestys:
Kunnossapitotarveselvitys:
Energiatodistus:
Tasekirja 2021: