Huoneisto
Porvoo
Kevätkumpu 2
Ilmarisentie 2 a B18. Hissitalon ensimmäisen kerroksen (ei maantaso) siistikuntoinen 2h+k+kph/wc 50,5m² huoneisto, laajoin lasitetuin parvekkein, valmiina maksukykyiset vuokralaiset, soveltuen myös sijoittajallekin!

Kattavasti remontoidussa yhtiössä, omalla 4664m² yhtiötontilla v. 1980 valmistuneessa 42 huoneiston yhtiössä, valoisa ja toimivapohjainen huoneisto, jossa uusittu keittiö konein ja pinnat 2019 jälkeen.

Keittiössä on hyvin kaappi- sekä laskutilaa, liesitaso ja kalusteuuni, 500 apk, jk sekä pk ja tila isommallekin pöydälle, makuuhuoneeseen mahtuu hyvin parisänky ja valoisasta ja avarasta olohuoneesta käynti tilavalle parvekkeelle, joka kesäaikana kuin yksi huone lisää. Myytävänä oikeat tehoneliöt! Huoneistossa vaaleat siistit pinnat, tehostevärityksin, laminaattilattiat, kaakeloitu pesutila, suihkuseinämin ja tila myös pesukoneelle.

Yhtiössä on kaukolämpö, kaapelitv, talosauna, pesutupa (18€/kerta) mankeli, jäähdytetty kellari, kellarivarasto sekä urheiluvälinesuoja, mahdollisuus autopistokepaikkaan. Hyvä sijainti, läheisyydessä ostoskeskus, upea kirjasto, koulut (suomen ja ruotsinkielinen) ja neuvola sekä päiväkoti. Bussipysäkit läheisyydessä kuten myös kävely- sekä pyörätie keskustaan! Energialuokka D. Hoitovastike 207,05€/kk + vesi 21€/hlö/kk.

Myydään vuokrattuna, vuokra ollut 735€/kk + vesi. Vuokralaiset asuneet huoneistossa vuodesta 2019, joten mahdollinen irtisanomisaika on vuokranantajan puolelta kuusi (6) kuukautta.

Mh. 119 000€.

Asiakirjat
Pohjakuva:
Isännöitsijätodistus:
Yhtiöjärjestys:
Toiminnantarkastuskertomus 2018:
Tilinpäätös 2019:
Tilintarkastuskertomus 2019:
Talousarvio 2021:
Kunnossapitotarveselvitys:
Energiatodistus: