Huoneisto
Porvoo
Kevätkumpu 2
Joukahaisentie 5 A1. Sijoitusasunnoksi tai kaupunkikodiksi. Ensimmäisen asuinkerroksen (ei maantaso) läpitalon huoneisto käsittäen 2h+keittiö+kph/wc+vh 58m² + lasitettu parveke länteen. Huoneisto myydään vuokrattuna ja vuokralaisella on 6 kk:n irtisanomisaika. Huoneistoon on uusittu keittiö konein ja kaakeloitu kph/wc, erittäin toimiva pohjaratkaisu. Vaaleaan keittiöön mahtuu ruokapöytä, makuuhuoneessa tila parisängylle sekä tarvittaessa kaapeille, olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle, rauhallinen sijainti.

Lähellä Kevätkummun ostoskeskus ja kirjasto lukusalein, hyvät ulkoilumaastot, reittipysäkit läheisyydessä ja keskustaankin vielä kävelymatka. 39 huoneiston taloyhtiössä mm. ikkunat ja ovet uusittu sekä parvekkeen betonipinnat korjattu ja parvekkeet lasitettu, 2.talon salaojitus ja perusmuurin vedeneristystä uusittu, lukitus uusittu ja porrashuoneiden seinäpinnat huoltomaalattu. 2017-2021 ei suuria remonttisuunnitelmia.

Hoitovastike 266,80€/kk, lisäksi vesi 20€/kk/hlö. Saunamaksu 10€/kk ja autopaikka 10€/kk. Vuokra ollut hieman yli 500€/kk, joka käypää markkinavuokraa alhaisempi.

Vh. 88 000€

Asiakirjat
Isännöitsijäntodistus:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2017:
Kunnossapitotarveselvitys 2017:
Energiatodistus: