Huoneisto
Porvoo
Kevätkumpu 2
Joukahaisentie 5 E30. Sijoitusasunnoksi tai kaupunkikodiksi. Ensimmäisen asuinkerroksen (ei maantaso) läpitalon kattavasti peruskorjattava huoneisto käsittäen 2h+k+kph/wc+vh 58m² +lasitettu parveke länteen. Peruskorjattava huoneisto on heti vapaa. Huoneisto on ollut yli 20 vuotta vuokrattuna, joten pinnat, keittiö ja pesutilat vaativat kunnostusta ja nämä on huomioitu hintapyynnissä.

Erittäin toimiva pohjaratkaisu, keittiöön mahtuu ruokapöytä, makuuhuoneessa tila parisängylle sekä tarvittaessa kaapeille, olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle, vaatehuone ja rauhallinen sijainti. Lähellä Kevätkummun ostoskeskus ja kirjasto lukusalein, Kanteletalo, hyvät ulkoilumaastot, reittipysäkit läheisyydessä ja keskustaankin vielä kävelymatka.

39 huoneiston taloyhtiössä mm. ikkunat ja ovet uusittu sekä parvekkeen betonipinnat korjattu ja parvekkeet lasitettu, 2.talon salaojitus ja perusmuurin vedeneristystä uusittu, lukitus uusittu ja porrashuoneiden seinäpinnat huoltomaalattu. Vuosien 2019-2023 aikana käyttövesiputkien korjaus, suunnittelu tekeillä. Energialuokka E/178.

Hoitovastike 266,80€/kk, lisäksi vesi 21€/kk/hlö. Saunamaksu 10€/kk ja autopaikka 10€/kk.

Alin myyjän hyväksymä vh. 70 000€

Asiakirjat
Pohjakuva:
Isännöitsijäntodistus:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2018:
Kunnossapitotarveselvitys 2017:
Energiatodistus:
Ostotarjouspohja: