Paritalohuoneisto
Loviisa
Ydin-Keskusta
Karskronabulevardi. Kattavasta hirsirunkoon soveliain materiaalein remontoitu koti 1920-luvun kahden perheen hirsitalossa yhtiömuodossa! Ydinkeskustassa palveluiden tuntumassa olevassa valoisassa ja tunnelmallisessa huoneisto on 4-5h+k+aula+kph/wc+wc 121m², lisäksi kylmä ullakkovarasto ja mahdollisuus yhteiseen saunaosastoon.

Korkea huonekorkeus, leveät listoitukset, vaaleat pinnat, paneelikatot, kulutusta kestävä vaalea bambulautalattia, talon henkeen soveliaita yksityiskohtia. Toimiva koneistettu keittiö, tilava sali näyttävin kaakeliuunein, 2 kamaria, wc ja halli, yläkerrassa tilava makuuhuone, halli kaakeloitu kph/wc khh-tiloin sekä työ/vaatehuone. Oma terassisisäänkäynti suojaiselta yhtiöpihalta. Julkisivu ja kattomaalaus suoritettu ja tarvittavat tiilet katolta vaidettu.

Hoitovastike on 177,87€/kk sisältäen veden ja pihatyöt (lumi), isännöinnin ja vakuutukset. 1.1.2020 alkaen hoitovastike on 381,15€/ sisältäen veden, pihatyöt (lumi), lämmitysennakon, isännöinnin, vakuutukset ,veron ja jätehuollon. Varainsiirtovero 2% toteutuneesta kauppahinnasta. Keskeinen sijainti keskustan palveluiden tuntumassa kuitenkin rauhallisen puistobulevardin puolella. Upea muutto valmis koti,niin lapsiperheelle kuin pariskunnalle tai vaikka tunnelmalliseksi kakkoskodiksi. Vapaa!

Vapaa!

Vh. 225 000€.

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuva:
Julkisivukuvat:
Isännöitsijäntodistus:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2018: