Huoneisto
Porvoo
Wanha Kaupunki
Kirkkokatu 14 as. 2 B. Wanhankaupungin sykkeessä kuitenkin suojaisella sisäpihalla 1853 rakennetussa näyttävässä hirsitalossa, missä mm. ensimmäinen yhteiskoulu on toiminut, myytävänä hallinnanjakosopimukseen pohjautuva 1/8 osuus tontista ja asuinhuoneisto toisessa kerroksessa käsittäen avokeittiön, olohuoneen, makuuhuoneen ja ikkunallisen kaakeloidun pesutilan ammein sekä autotallin ja sen päällä oleva varasto sekä autopaikka pihalla, jotka ovat harvinaisuuksia tällä alueella.
Tunnelmallinen koti, jossa näyttävä keittiö kaapistoin ja tila ruokapöydälle, leveät lautalattiat ja viistot katot, kaakeloitu kph/wc ammein ja tila pesukoneelle, koneellinen ilmastointi.

Edulliset asuinkulut, koska maksat vain oman sähkön, veteen oma alamittari ja oma kiinteistövero, vakuutus jaetaan osuuksien mukaan. Suoritettavat korjaukset maksetaan osuuksien mukaan, joten soveltuu myös sijoittajalle, koska kohde on helposti vuokrattavissa. Tontti on 797m2 ja sitä hallinnoi 4 osapuolta, upea wanhanajan tunnelma ja kaikkiin palveluihin on kävelyetäisyys. Kysy A1 asunnosta laadittua kuntotutkimusta!

Vapautuu tarvittaessa nopeasti.

Vh. 219 000€.

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuva:
Julkisivukuvat varastorakennuksesta:
Tonttikartta:
Hallinnanjakosopimus:
Kiinteistörekisteriote:
Kartta:
Ilmakuva: