Huoneisto
Vantaa
Vaarala
Kirkkokuja 4 E. Neliöitään avarampi vuonna 2017/2018 valmistunut uudenveroinen erillistalo 75,2m²/84k-m² kahdessa kerroksessa omalla pihaosuudella ja laajalla terassiparvekkeella, lisäksi lämmin sähköistetty ulkovarasto 4m², oma tonttiosuus ja varasto.

Upea koti niin ensiasunnon ostajalle kuin pienperheelle! Vaaleat pinnat, erittäin toimiva pohjaratkaisu, avara suurin ikkunoin olohuone, joka yhteydessä koneelliseen keittiöön ( jossa liesitaso, kiertoilmauuni, liesituuletin, integroitu apk, jk/pk, kalusteisiin sijoitettu mikro). Avokeittiössä on vaaleat puustellin kaapistot, julkisiin tiloihin tarkoitettu kuultokäsitelty laminaattilattia, kaakeloitu kph/wc+sauna ja erillinen kaakeloitu wc/khh-tiloin (pukkilan laatoitus pesutilassa ja eteisessä ja puustellin kalustus, grohen hanat). Kaksi valoisaa makuuhuonetta kaapistoin yläkerrassa ja ranskalainen parveke. Laaja terassiparveke ilta-aurinkoon (joka mahdollisuus lasittaa) ja laatoitettu piha-alue istutuksin ja varastotiloin.

Sähkölämmitys, koneellinen ilmanvaihto+LTO, kaapeli-tv, nopea kuitu sekä huoltopalvelu yhteisten lumitöiden osalta. Tämä upea koti on sisäänmuuttokunnossa ja kohtuulliset asuinkulut, jolloin sähkö n.70-150€/kk, vakuutus, verot ja jätehuolto n. 50€/kk. (Sähkölämmitys alakerrassa lattialämmityksenä, yläkerrassa patterit.). Oiva sijainti pääväylien läheisyydessä ja helppojen kulkuyhteyksien varrella, mutta liikenteestä huolimatta alue on asukkaiden mukaan erittäin rauhallinen ja yhteisöllinen. Alueelta löytyy paljon luontoa, kuten puistot sekä metsät ja pellot. Vähittäiskauppa, päivätarha läheisyydessä, Fazerilan tehdas alueen tunnettuna maamerkkinä. Yhteistontin kokonaispinta-ala 3099m², josta 1/13 osuus on myytävä osuus (n. 290m² tonttiosuus) ja osuus penkereestä/vallista jonka pinta-ala on 0,0366m². Energiatodistus C.

Vapautuu sopimuksen mukaan!

Vh. 345 000€.

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuva:
Julkisivukuvat:
Leikkauskuva:
Kartta:
Ilmakuva:
Energiatodistus: