Huoneisto
Porvoo
Moderni Länsiranta
Laamanninpolku 4 A1. Hissitalon ensimmäisen kerroksen valoisa studiotyyppinen kulmahuoneisto, korkeammalla huonekorkeudella, käsittäen 2h+kk+s 47m², lisäksi lasitettu parveke länteen, josta myös lukittava ovi yhtiöpihalle ja oman oven kautta tavaroiden kuljetus tai esim. pyörän pito on helppoa parvekkeella. Toimiva pohjaratkaisu, vaaleat pinnat, runsaasti ikkunoita, joissa sälekaihtimet, laminaattilattiat, valoisa avokeittiö, (apk, jk/pk, liesiuuni) olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle, makuuhuoneessa tilaa parisängylle ja kaapistoa, jonka lisäsi eteisessä kaapistoja sekä yhtiön lämmin varasto. Kaakeloitu tilava kylpyhuone/wc, jossa tilaa niin pyykkikaapille kuin pesukoneellekin, suihkunurkkaus, allaskaappi ja vähäisessä käytössä ollut huoneistosauna.

Korkeampi studiomainen huonekorkeus. Pistokkeelliseen autopaikka mahdollisuus. Yhtiössä kaukolämpö, kaapeli-tv. Lähellä kaikki palvelut, sekä hyvät harrastusmahdollisuudet sekä reittipysäkit ja kävelymatka keskustaan, helposti moottoritielle. Taloyhtiö on ensimmäisiä savuttomia yhtiöitä Porvoossa, tupakointi parvekkeella sekä taloyhtiön tontilla ei ole sallittua.

Hoitovastike 209,15€/kk, joka sisältää lämmityksen (kaukolämpö), kaapeli-tv:n ja huoltopalvelun. Vesi 20€/kk/hlö ja pistokkeellinen autopaikka 10€/kk.

Vapaa!

Vh. 214 000€.

Asiakirjat
Pohjakuva:
Isännöitsijätodistus:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2020:
Kunnossapitotarveselvitys:
Energiatodistus: