Liikehuoneisto
Porvoo
Ydinkeskusta
Piispankatu 19. Hissitalon 3 krs:n toimistohuoneisto 80,53m². Vilkkaan ja näkyvällä paikalla, hissitalon 3 krs:ssa valoisa ja siistikuntoinen toimistohuoneisto, joka kulmahuoneistona, joten valoa runsaasti, suuret ikkunat, säleverhot! Hissiin ilman rappuja, joten tämä myytävänä oleva toimistohuoneisto soveltuu moneksi vaikka vastaanotto/terapia/arkkitehti/asianajotoimistoksi tarvittaessa muutoksin asunnoksikin. Kaksi erillistä lukittavaa huonetta, toisessa oma wc, sosiaalitilat, arkistohuone ja iso neuvottelu/terapia/suunnitteluhuone, joten erittäin toimiva pohjaratkaisu!

Vuonna 1966 rakennettu toimisto/liiketalossa on viimeisinä vuosina tehty kattavia peruskorjauksia, mm. lämmönvaihdin ja säädöt, linjasaneeraus ja pesutilat, hissien uusinta, rappukäytävien huoltomaalaus, autohallin lattiapintojen kunnostus, lukitusjärjestelmän uusinta julkisivukorjaus ja maalaus.

Keskeinen sijainti kaikkien palveluiden äärellä, mahdollista hakea myös muutosta asuinhuoneistoksi! Hoitovastike 405,60€/kk, rahoitusvastike on 330€/kk, mikäli ei maksa pois yhtiölainaa, jonka pääoma on 62 491€/30.6 ja tarkistetaan kaupantekoon. Energialuokka D.

Mh. 102 509€ / Vh 165 000€.

Asiakirjat
Pohjakuva:
Isännöitsijätodistus:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2019:
Energiatodistus: