Huoneisto
Porvoo
Haikkoo
Marjamäenkatu 3 E19. Sijoittajalle valmiilla vuokralaisella luhtitalon ensimmäisen kerroksen pienellä pihaosuudella ja terassilla oleva saunallinen 2 makuuhuoneella 53m² päätyhuoneisto vuonna 2017 valmistuneessa 30 huoneiston yhtiössä joka muodostuu 7 erillisestä pientalosta, oma yhtiötontti 4892m².

Tämä toimivapohjainen ja valoisa koti sijaitsee suositulla Haikkoon asuinalueella, Albert Edelfeltin maisemissa, upeiden lenkkimaastojen ja meren läheisyydessä, bussipysäkillekin alle puoli km, kauppa lähes nurkan takana sekä päiväkoti ja keskustaan neljä kilometriä, helposti moottoritielle.

Vaaleat pinnat, sisustuslevypinnat seinissä, laminaattilattiat, pesutila osittain laatoitettu ja kuultokäsiteltyä paneelia, 2 makuuhuonetta, avokeittiö oleskelussa on Candy monitoimikaluste, jossa liesitaso, uuni ja astianpesukone, jk/pk ja saareke, huoneistosaunassa näyttävä lasiseinä luo avaruutta, pihaosuus länteen/etelään ja terassi. Huoneistovarasto sisääntulon yhteydessä.

Yhtiössä kaukolämpö, tulo ja poisto ilmanvaihto, LPO-netti, jonka kustannus 25,20€/kk, vesi kulutuksen mukaan ennakkona 17€/hlö/kk. Autopistokepaikka 8€/kk. Huoneiston hoitovastike on 159€/kk. Energialuokka C, kunnossapitoselvityksessä ei suuria korjaustoimenpiteitä. Huoneisto on vuokrattu ja vuokra ollut 900€/kk + kulut.

Vh. 159 000 €.

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuva:
Asemaluonnos:
Isännöitsijätodistus:
Yhtiöjärjestys:
Kunnospitotarveselvitys:
Tasekirja 2019:
Energiatodistus: