Huoneisto
Porvoo
Haikontörmä
Metsätähdenkuja 2 G. Vuonna 1990 valmistuneessa 10 huoneiston rivitaloyhtiössä kaksi kerroksinen 4h+k+s+erill. wc 93m² päätyhuoneisto, jossa sekä sisääntulopiha huoneistovarastoin länteen ja terassipiha aamuauringon puolelle.

Huoneisto on ollut useita vuosia tyhjänä ja vaatiikin pesutilojen osalta nykyaikaistamista! Tilavassa ikkunallisessa pesutiloissa on seinissä muovipinnat muutoin, vain suihkun kohdalla laatoitus, tilaa pyykkikoneelle ja kuivausrummulle, ikkunallinen löylyhuone. Vaalea alkuperäinen keittiö, josta käynti terassipihalle. Keittiössä on jk/vk ja pieni pakastin, hyvin kaappitilaa ja laskutasoa, valoisa olohuone, joka länteen, yläkerrassa on 3 makuuhuonetta kaapistoin ja alakerrassa erillinen wc ja vaatehuone sekä tilava tuulikaappi.

Päätyhuoneistossa on toimiva pohja, laminaattilattiat, tilava huoneistovarasto ja aurinkoinen pihaosuus. Yhtiöllä oma tontti 3255m², autopaikoitus erilliskorvauksella (10€). Koneellinen poisto ja kaukolämmitys, kaapeli-tv ja ulkopuolinen isännöinti, muutoin omatoiminen ja kiertävä talonmiesvuoro.

Hoitovastike 348,48€/kk, sisältäen lämmityksen, vesi 20€/hlö/kk. Rahoitusvastike 16,34€/kk, pääomalle 357,50€/31.1.2021. Hallituksen esittämässä 5 vuoden kunnossapitoselvityksessä ei vuosille 2021-25 ole suunnitelmia. Energialuokka D/161.

Huoneisto on heti vapaa.

Vh. 185 000€ sis. pienen yhtiölainan.

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuvat:
Julkisivukuvia:
Isännöitsijätodistus:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2019:
Energiatodistus: