Huoneisto
Porvoo
Hornhattula
Mika Waltarin katu 14 A3. Toimiva koti niin ensiasunnon ostajalle kuin sijoittajallekin! Vuonna 2013 valmistuneessa huoltopalveluyhtiössä, tehokkailla neliöillä oleva 3h+k+s+kaakeloitu kph/wc 56m², lisäksi parveke ilta-aurinkoon ja sisääntulon yhteydessä etuterassia.

Heti vapaa ensimmäisen asuinkerroksen ilman rappuja oleva valoisa ja toimivapohjainen huoneisto, jossa avara oleskelu/avokeittiö/ruokailutila, 2 makuuhuonetta kaapistoin, kaakeloitu pesutila wc:n ja ikkunallinen huoneistosauna. Vaaleat pinnat, laminaattilattiat ja kaakeloidut pesutilat.

Kaukolämpö, huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto + LTO, huoneistokohtainen tietoliikenne. Huoltopalvelu, isännöinti. Hoitovastike 156,20€/kk. Vesi kulutuksen mukaan: ennakkomaksuna 16€/hlö/kk, tietoliikennevastike 25,20€/kk ja autopaikka 13€/kk. Energialuokka C. Helpot liikenneyhteydet, hetkessä moottoritielle ja kävelyetäisyys myös reittipysäkeille, keskustaan kävely ja pyörätie. Vieressä päiväkoti ja kävelymatkan päässä suosittu AE-koulu.

Heti vapaa!

Vh. 159 000€

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuva:
Isännöitsijäntodistus:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2017:
Energiatodistus:

Raksystem - Asiakirjat
Vuositarkastusraportti 2015:
Jälkitarkastusraportti 2016:
Tilanneraportti 2018:
Asuntotarkastus A-talo:
Asuntotarkastus B-talo:
Asuntotarkastus C-talo:
Jälkitarkastusraportti 2018: