Huoneisto
Porvoo
Kevätkumpu 3
Naurispolku 5 A1. Rauhallisella alueella v. 1991 valmistuneessa luhtitalossa, heti vapaa ensimmäisen kerroksen toimivapohjainen 2h+kk+kph/wc 44,5m² päätyhuoneisto terassipihoin.

Valoisassa päätyhuoneistossa on vaaleat pinnat, laminaattilattiat, reilunkokoinen makuuhuone kaapistoin, valoisa olohuone avokeittiöin, jossa keraaminen liesiuuni ja jk/pk sekä käynti terassipihalle, joka ilta-auringon puolelle. Keittiön kaapistoja on kunnostettu, hana vaihdettu ja koneet 2019 sekä asennettu laminaattilattiat. Alkuperäinen siisti pesutila jossa tilaa myös pesukoneelle. Keittiötä ja pintoja paranneltu 2019. Tässä taloyhtiössä on huolto/remontit toteutettu ajallaan ja v. 2014 siirrytty lämmityksen osalta vihreämpään ajatteluun kun yhtiössä on siirrytty maalämpöön.

46 huoneiston yhtiöllä on oma aurinkoinen 7140m² tontti pistokkeellisin autopaikoituksin ja istutuksin. Remontoitu siisti saunaosasto erillisessä talousrakennuksessa, huoltopalvelu, isännöinti, kaapeli-tv ja asunnon lähistöllä on ihanat ulkoilumaastot, linja-autopysäkki löytyy myös taloyhtiön vierestä.

Hoitovastike 203,80€/kk, vesi 17€/hkö/kk, autopistokepaikka jonotusperiaatteella ja korvaus 8€/kk ja sauna 7€/kk, joten kohtuulliset asuinkulut. Hoitovastikkeen lisäksi maksetaan hoitolainasta johtuvaa korjausvastiketta 48,91€/kk. Hoitolainaa ei ole mahdollista maksaa pois. Korjausvastiketta maksetaan isännöitsijäntodistuksen mukaan vuoteen 2025 saakka sekä hoitovastikkeeseen yhdistettyä korjauslainaa vuoteen 2030 saakka. Energialuokka D/2007. Kunnossapitotarveselvityksessä ei suuria korjaustoimenpiteitä 5 vuoden sisällä, hankesuunnitelmia vireillä pesutiloihin kohdistuen.

Huoneisto on ollut aiemmin aina vuokrattuna, nyt heti vapaa.

Vh. 103 500€.

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuva:
Isännöitsijätodistus:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2019:
Energiatodistus:

Tutkimuksia
Ilmanvaihto kuntotutkimus:
Sähkö kuntotutkimus:
Märkätila yhteenveto:
Putkisto yhteenveto: