Huoneisto
Porvoo
Kevätkumpu 3
Naurispolku 5 B14. Rauhallisella alueella v. 1991 valmistuneessa luhtitalossa, heti vapaa ensimmäisen kerroksen 1h+avokeittiö+alkovi+kph/wc 33m² läpitalon huoneisto terassipihoin. (os:num 26682-28264 / lkm 1583). Valoisa ja avara pohja, jossa vaaleat pinnat, laminaattilattiat, avokeittiönurkkaus, jossa liesiuuni ja jk/pk, terassipatio ilta-aurinkoon. Ikkunallinen alkuperäinen kph/wc. Valoisa pikku koti, pienellä pintaremontilla, huoneisto on ollut aina vuokrattuna ja helposti vuokrattavissa!

Taloyhtiössä on huolto/remontit toteutettu ajallaan ja v. 2014 siirrytty lämmityksen osalta vihreämpään ajatteluun ja otettu maalämpö käyttöön. 46 huoneiston yhtiöllä on oma aurinkoinen 7140m² tontti pistokkeellisin autopaikoituksin ja istutuksin. Remontoitu siisti saunaosasto erillisessä talousrakennuksessa, huoltopalvelu, isännöinti, kaapeli-tv ja asunnon lähistöllä on ihanat ulkoilumaastot, linja-autopysäkki löytyy myös taloyhtiön läheisyydestä.

Hoitovastike 158,30€/kk, (hoitovastikkeeseen sisältyy korjauslainaa vuoteen 2030 saakka, joka kohdistuu maalämmön uusimiseen, eikä mahdollista maksaa pois), vesi 20€/hkö/kk, autopistokepaikka jonotusperiaatteella ja korvaus 8€ tai 5€/kk ja sauna 7€/kk, joten kohtuulliset asuinkulut. Hoitovastikkeen lisäksi maksetaan hoitolainasta johtuvaa korjausvastiketta 39,58€/kk. Hoitolainaa ei ole mahdollista maksaa pois, vaan tätä maksetaan isännöitsijäntodistuksen mukaan vuoteen 2025 saakka. Energialuokka D/2007. Kunnossapitotarveselvityksessä ei suuria korjaustoimenpiteitä 5 vuoden sisällä, hankesuunnittelussa 21 huoneiston pesutilojen kunnostus.

Huoneisto on ollut aiemmin aina vuokrattuna, nyt heti vapaa.

Vh. 75 000€ / remonttitarve on huomioitu hintapyynnissä.

Asiakirjat
Pohjakuva:
Isännöitsijätodistus:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2020:
Kunnossapitotarveselvitys:
Energiatodistus:

Tutkimuksia
Ilmanvaihto kuntotutkimus:
Sähkö kuntotutkimus:
Märkätila yhteenveto:
Putkisto yhteenveto: