Huoneisto
Porvoo
Gammelbacka
Peipontie 4 A25. Hissitalon 5 kerroksessa siistikuntoinen kulmahuoneisto, jossa 2h+k+kph/wc+vh 55m² parvekkeelta avarat näkymät ja hissiin ilman rappuja, joten soveltuu varttuneemmallekin.

Vaaleat siistit pinnat, vaalea laminaattilattia, keittiössä uudehkot kaapistot ja jk/pk sekä keraaminen liesiuuni sekä tila astianpesukoneelle, siirreltävä pieni saareke ja tila ruokapöydälle. Kaakeloitu ikkunallinen tilava kph/wc, jossa pesukonevalmius. Makuuhuoneeseen mahtuu hyvin parisänky ja lisäksi vaatehuone.

Runsaasti remontoitu yhtiö, mm. Ikkunat, hissi, viemärit sukitettu, käyttövesiputket uusittu ja asennettu huoneistokohtainen mittaus, lämmönvaihdin uusittu, suunnitteilla julkisivun parannuksia, ei kustannuksista tai tekotavasta tietoa. Yhtiössä kaukolämpö, koneellinen poisto, digitv, huoltopalvelu, oma 7984m2 yhtiötontti ja kävelymatkan päässä palveluita ja keskustaankin n. 2,5 km.

Hoitovastike 226,85€/kk, lisäksi vesi ennakkona 10€/kk, rahoitusvastike 111,65€/kk, mikäli ei maksaa yhtiölainaa pois, joka n.160,65€/8.12.20. Energialuokka G/241. Kunnossapitoselvityksessä ei suuria korjaustoimenpiteitä.

Huoneisto on heti vapaa.

Vh. 105 000€.

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuva:
Isännöitsijätodistus:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2019:
Energiatodistus: