Huoneisto
Porvoo
Gammelbacka
Peipontie 4 A27. Hissitalon ylimmässä 6. kerroksessa osittain peruskorjattava vuokrattuna oleva kulmahuoneisto, jossa 2h+k+kph/wc+vh 55m2 parvekkeelta avarat näkymät länteen (joka mahdollista lasittaa). Hissiin ilman rappuja, joten soveltuu varttuneemmallekin.

Vaaleat pinnat, tummahko laminaattilattia, keittiössä vaaleahkot kaapistot, jk/pk, liesiuuni ja tila ruokapöydälle. Kaakeloitu ikkunallinen tilava kph/wc, jossa pesukonevalmius. Makuuhuoneeseen mahtuu hyvin parisänky ja lisäksi vaatehuone.

Runsaasti remontoitu yhtiö, mm. Ikkunat, hissi, viemärit sukitettu, käyttövesiputket uusittu ja asennettu huoneistokohtainen mittaus, lämmönvaihdin uusittu, suunnitteilla julkisivun parannuksia, ei kustannuksista tai tekotavasta tietoa.

Yhtiössä kaukolämpö, koneellinen poisto, digitv, huoltopalvelu, oma 7984m2 yhtiötontti ja kävelymatkan päässä palveluita ja keskustaankin n. 2,5 km.

Hoitovastike 228,80€/kk, lisäksi vesi ennakkona 10€/kk, rahoitusvastike 112,64€/kk, mikäli ei maksaa yhtiölainaa pois, joka n.50,99€/31.1.21. Energialuokka G/241.

Kunnossapitoselvityksessä ei suuria korjaustoimenpiteitä, julkisivun kunnostus, mahdollisesti maalaus, ei vielä päätöksiä korjauksen suoritustavasta ja elementtisaumojen uusiminen.

Huoneisto myydään vuokrattuna: vuokranantajan puolelta annettava vuokrasopimuksen irtisanomisaika on 6 kuukautta.

Vh. 99 000€.

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuva:
Isännöitsijätodistus:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2019:
Energiatodistus: