Huoneisto
Porvoo
Pappilanpelto / Jernböle
Puolukkapolku 2 A8. Loft-tyyppinen upea koti jokinäköaloin, terassipiha, lasikuisti ja parveke, lisäksi huoneistossa on oma hissi, joten tämä upea koti soveltuu myös varttuneemmalle perheelle! Vuonna 09 valm. rivitalotyyppinen kulmapäätyhuoneisto 156/174m² entisessä peruskorjatussa tehdaskiinteistössä on kahdessa kerroksessa, oma hissi, helpottaa asumista! Asuintilojen lisäksi on tilava lasiveranta, terassipiha sekä laaja parveke jokinäkymin ilta-aurinkoon!

Moderni ja valoisa huoneisto. Korkea huonekorkeus, siistit vaaleahkot pinnat tehosteseinin, tammiparkettilattiat lämmityksin, koneellinen vaalea korkeakiiltoinen avokeittiö rosteripintaisin kodinkonein, kokopuutasoin, erillinen ruokailutila, kaakeloitu tilava kph/wc suihkuseinämin ja kaapistoin, ikkunallinen kodinhoitohuone kaapistoin sekä tila pesutornille, lisäksi laaja lasiveranta upein jokinäkymin ja 1 makuu/työhuone kaapistoin, nämä kaikki alakerrassa.

Yläkerrassa, jonne pääsee mukavasti hissillä tai rapuin on 4 mh:tta, joissa kolmessa on liukuovikaapistot, vaatehuone, tilava kaakeloitu pesutila 2 suihkuin, sauna muotolautein ja wc:ssä kaksoisaltaat, valoisa halli. Tilavat huoneet, hyvin säilytystilaa, muuntelukelpoinen pohja. Yhtiöllä on hyvät säilytystilat vintillä ja urheiluvälinesuoja.

Huoneistosta jokinäköala ja oman sisäänkäynnin ansiosta asut kuin tilavassa omakotitalossa. Autokatospaikka mahdollisuus, taloyhtiöllä upea istutettu joentöyrääseen rajoittuva yhtiötontti. Laadukasta erilaista kaupunkikotia etsivälle, lähellä keskustan palveluita (n. 1.8km), helposti moottoritielle. Hoitovastike 592,80€/kk sisältäen lämmityksen ja huoltopalvelun. Erilliskorvauksena vesi. Rahoitusvastike 1138,80€/kk mikäli ei maksa yhtiölainaa pois. Vapautuu nopeasti! Energialuokka E/194

Vh. 477 000€ sisälten yhtiölainan ( n. 206 000€)

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuva:
Tasekirja 2017:
Yhtiöjärjestys:
Energiatodistus: