Huoneisto
Porvoo
Pappilanpelto / Jernböle
Puolukkapolku 2 A8. Loft-tyyppinen upea huoneisto jokinäköaloin, terassipiha, lasikuisti ja parveke, lisäksi huoneistossa on oma hissi, joten tämä upea koti soveltuu myös varttuneemmalle perheelle! Uudenveroinen v. 09 valm. rivitalon kulmapäätyhuoneisto 156/174m² entisessä peruskorjatussa tehdaskiinteistössä oleva huoneisto 2 krs:ssa. Oma hissi, joka helpottaa asumista, lisäksi tilava lasiveranta, terassipiha, laaja parveke jokinäkymin.

Moderni ja valoisa huoneisto. Korkea huonekorkeus, siistit vaaleahkot pinnat tehosteseinin, tammiparkettilattiat lämmityksin, koneellinen vaalea korkeakiiltoinen avokeittiö rosteripintaisin kodinkonein, kokopuutasoin, erillinen ruokailutila, kaakeloitu tilava kph/wc suihkuseinämin ja kaapistoin, ikkunallinen kodinhoitohuone kaapistoin sekä tila pesutornille, lisäksi laaja lasiveranta upein jokinäkymin ja 1 makuu/työhuone kaapistoin, nämä kaikki alakerrassa. Yläkerrassa, jonne pääsee mukavasti hissillä tai rapuin on 4 mh:tta, joissa kolmessa on liukuovikaapistot, vaatehuone, tilava kaakeloitu pesutila 2 suihkuin, sauna muotolautein ja wc:ssä kaksoisaltaat, valoisa halli. Tilavat huoneet, hyvin säilytystilaa, muuntelukelpoinen pohja. Yhtiöllä on hyvät säilytystilat vintillä ja urheiluvälinesuoja.

Huoneistosta esteetön jokinäköala ja oman sisäänkäynnin ansiosta asut kuin tilavassa omakotitalossa. Autokatospaikka mahdollisuus, upea istutettu joentöyrääseen rajoittuva yhtiön oma tontti, jossa ollut myös laituri, joten veneellä merellekin. Laadukasta erilaista kaupunkikotia etsivälle, lähellä keskustan palveluita (n. 1.5km), helposti moottoritielle. Hoitovastike 592,80€/kk, sisältäen lämmityksen ja huoltopalvelun. Rahoitusvastike 1138,80€/kk mikäli ei maksa yhtiölainaa pois.

Vapautuu nopeasti!

Mh. 282 089€ / Vh. 498 000€

Asiakirjat
Esite:
Videoesittely:
Pohjakuva:
Isännöitsijäntodistus:
Tasekirja 2017:
Yhtiöjärjestys:
Energiatodistus: