Huoneisto
Porvoo
Ydinkeskusta
Raatihuoneenkatu 3 B12. Valoisa 2h+k+kph/wc 44m² läpitalon päätyhuoneisto, v.- 1972 valmistuneessa hissitalon 1krs:ssa avarin osittain jokinäkymin! Valoisa ja toimiva huoneisto yhdessä tasossa, tämä koti soveltuu niin kakkosasunnoksi kuin pienperheellekin. Hissi katutasosta ilman rappuja!

Neliöitään avarampi huoneisto, jonka keittiössä hyvin kaappitilaa, tila ruokapöydälle päätyikkunan alla, olohuoneesta käynti lasitetulle huoneiston levyiselle terassiparvekkeelle, josta avoin näkymä länteen jokirantaan päin, kaakeloitu kph, jossa suihku ja tilaa pesukoneelle ja wc, makuuhuoneessa kaapistoa, tilavassa eteisessä reilusti kaapistoja ja lisäksi yhtiön säilytystilat. Huoneiston pinnat joutuu nykyaikaistamaan seinien ja lattian osalta, ollut aina vuokrattuna.

Taloyhtiöllä on oma tontti 1875m² ja yhtiössä 27 huoneistoa, huoltopalvelu, kaukolämpö, autopaikkoja pistokkeellisia jonne jonotusperiaate, yhtiöllä saunaosaston yhteydessä uima-allas, lisäksi pesutupa, kuivaushuone, kellarikomero ja ulkoiluvälinesuoja! Kattavasti remontoitu suosittu yhtiö! Hoitovastike 173,90€/kk + vesi 15€/hlö/kk, autopaikka 15€/kk, saunamaksu 3€/kerta, pesutupa 5€/päivä. Rahoitusvastike 30,55€/kk, jos ei maksa yhtiölainaa pois, joka 4958,12€/31.12.2018.

Vapaa!

Alin hyväksyttävä velaton hinta 138 000€, sisältäen yhtiölainaosuuden.
Kohde myydään korkeamman tarjouksen perusteella: myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous!

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuva:
Isännöitsijätodistus:
Yhtiöjärjestys:
Kunnospitotarveselvitys:
Tasekirja 2018: