Huoneisto
Porvoo
Keskusta
Rauhankatu 26 A7. Etsitkö keskeisestä sijainnista hissitalosta tunnelmallista ja valoisa melko alkuperäiskuntoista 4h+k+kph+2wc+2vh 108m², parveke päätyhuoneisto hissitalon 4. kerroksessa, hissiin ilman rappuja, joten soveltuu varttuneellekin perheelle.

Erittäin toimiva ja avara pohja, suurin huonein, levein marmorisin ikkunapenkein ja suurin ikkunoin, kaksi erillistä sisäänkäyntiä, jolloin huone, pieni keittokomero ja wc, voivat tarvittaessa olla kotitoimistokin. Huoneistossa on alkuperäinen keittiö, joten sitä joutuu modernisoimaan, pesutila on suihkukaapein, lisäksi kaksi erillistä wc, ovat kaikki jo melko iäkkäät.

Taloyhtiössä on ikkunat ja käyttövesi uusittu sekä sukitettu viemärit, hissit kunnostettu, parvekkeet kunnostettu, sähköpääkeskus uusittu, lukitus vaihdettu. Ei suuria remonttisuunnitelmia 2022-2026. Kaukolämpö ja kaapeli-tv.

Tästä remontoimalla todella upea yksilöllisen kaupunkikoti loistavassa sijainnissa, jykevässä 1958 valmistuneessa hissitalossa.

Hoitovastike 356,40€/kk, vastikkeeseen sisältyy kaukolämpö, isännöinti, vakuutukset sekä jätehuolto, kaapeli-tv, vesi 25,50€/hlö/kk. Taloyhtiössä pesutupa, kylmäkellari ja huoneistovarasto. Energialuokka F.

Huoneisto on heti vapaa.

Hp. 269 000€

Asiakirjat
Pohjakuva:
Isännöitsijäntodistus:
Yhtiöjärjestys:
Tase 2021:
Kunnossapitotarveselvitys:
Energiatodistus: