Huoneisto
Porvoo
Keskusta
Rauhankatu 39 C18. Keskeisessä, mutta rauhallisessa sijainnissa ylimmän toisen krs:n siisti ja valoisa 3-4h+k+s+vh 80m² päätyhuoneisto, lasitettu parveke etelään avoimin näkymin aina Kokonniemeen saakka. Tässä toimivapohjaisessa ja avarassa kodissa on tehokkaat neliöt! Uudehko vaalea keittiö konein, vaaleat siistit pinnat, parkettilattiat ja kaakeloitu pesutila huoneistosaunoin.

Keittiössä on runsaasti kaapistoa sekä tasoa (jotka uusittu 2021), jk/pk, astianpesukone ja induktiotasoinen liesiuuni, tilava ruokailutila, joka on rakennusvaiheessa muutettu, alkuperäisissä piirustuksissa kolmas makuuhuone, valoisa olohuone, kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa kaappitilaa, lisäksi vaatehuone ja eteisen peililiukukaapistot sekä yhtiön säilytystilat.

20 asuinhuoneiston ja 5 liikehuoneiston yhtiöllä on oma tontti 1779m², kaukolämpö ja kaapeli-tv sekä huoltoyhtiö ja ulkopuolinen isännöinti. Yhtiössä tehty runsaasti remontteja, viimeisimpänä peltikaton korjaus ja maalaus sekä uusittu ikkunat, jotka Tiivin antenni-ikkunat, Hoitovastike 456€/kk, vesi 18€/hkö/kk, autopistokepaikka jonotusperiaatteella ja siitä korvaus 8€/kk. Rahoitusvastike 96€/kk, mikäli ei maksa yhtiölainaa pois, joka 30.6 ollut 5916€ (mahdollista maksaa pois hallituksen sopimin maksuaikatauluin). Kunnossapitotarveselvityksessä on hankesuunnitelma käyttövesiputkiston uusimiseksi mahdollisesti pintavetona.

Vapautuu sopimuksen mukaan.

Vmh. 295 000 €, joka sisältää yhtiölainan

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuva:
Isännöitsijätodistus:
Yhtiöjärjestys:
Tasekirja 2019-2020:
Kunnossapitotarveselvitys:
Energiatodistus: