Huoneisto
Porvoo
Eestinmäki
Suorannantie 10 A. Tilava ja siistikuntoinen rivitalohuoneisto 80m² kahdessa kerroksessa pihaosuuksin ja saunoin rauhallisella Eestinmäen asuinalueella hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä.

Kattavasti remontoitu huoneisto, jossa moderni keittiö uudehkoin konein ja tila ruokailulle, olohuoneesta käynti omalle pihalle, joka länteen, osa piha-alueesta on katettu terassilla. Kaksi tilavaa makuuhuonetta, toisessa vaatehuone. Vaaleat siistit pinnat, laminaattilattiat, uusittu kaakeloitu pesutila wc:llä ja suihkuseinämin sekä näyttävä ikkunallinen sauna, alakerrassa erillinen wc. Hyvin säilytystilaa, ulkovarasto sisääntuloterassin yhteydessä ja lisäksi tilava vaatehuone sekä kaappitilaa.

20 huoneiston yhtiöllä on 4994m² suojainen tontti oleskelupihoin, maakaasulämmitys, koneellinen poisto, kuivaushuone ja ulkoiluvälinesuoja. Hoitovastike 278,40€/kk, sisältyy lämmitys, isännöinti ja autopistokepaikka, lisäksi vesi 15€/kk/hlö ennakkona, rahoitusvastike 48,72€/kk, mikäli ei maksaa yhtiölainaa pois, joka n. 4265,34€/30.6.2020 (joka tarkistetaan kaupantekoon). Lähellä niin reittiliikennepysäkit kuin helposti moottoritielle, alueella päiväkoti, kauppa ja muita palveluita mm. kuntosali, kahvio, huoltoasema, pizzeria. Yhtiössä on suunnitteilla nopean kuidun asentaminen ja autopistokepaikkojen lämpöpistokkeet kytketään huoneistojen sähköihin. Kunnossapitoselvityksessä ei muita suuria korjaustoimenpiteitä, kuin kassavaroin D-talon julkisivupäädyt 2021 aikana. Energialuokka D.

Vapautuu kesäkuuhun mennessä vuokralaiselta!

Mh. 160 735€ / Vh. 165 000€.

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuva:
Isännöitsijätodistus:
Yhtiöjärjestys:
Kunnospitotarveselvitys:
Tasekirja 2019: