Huoneisto
Porvoo
Eestinmäki
Suorannantie 10 A. Tilava ja siistikuntoinen rivitalohuoneisto 80m² kahdessa kerroksessa pihaosuuksin ja saunoin rauhallisella Eestinmäen asuinalueella hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä.

Kattavasti remontoitu huoneisto, jossa moderni keittiö uudehkoin konein ja tila ruokailulle, olohuoneesta käynti omalle pihalle, joka länteen, osa piha-alueesta on katettu terassilla. Kaksi tilavaa makuuhuonetta, toisessa vaatehuone. Vaaleat siistit pinnat, laminaattilattiat, uusittu kaakeloitu pesutila wc:llä ja suihkuseinämin sekä näyttävä ikkunallinen sauna, alakerrassa erillinen wc. Hyvin säilytystilaa, ulkovarasto sisääntuloterassin yhteydessä ja lisäksi tilava vaatehuone sekä kaappitilaa.

20 huoneiston yhtiöllä on 4994m² suojainen tontti oleskelupihoin, maakaasulämmitys, koneellinen poisto, kuivaushuone ja ulkoiluvälinesuoja. Hoitovastike 278,40€/kk, sisältyy lämmitys, isännöinti ja autopistokepaikka, lisäksi vesi 15€/kk/hlö ennakkona, rahoitusvastike 48,72€/kk, mikäli ei maksaa yhtiölainaa pois, joka n. 4265,34€/30.6. (joka tarkistetaan kaupantekoon). Lähellä niin reittiliikennepysäkit kuin helposti moottoritielle, alueella päiväkoti, kauppa ja muita palveluita mm. kuntosali, kahvio, huoltoasema, pizzeria.

Energialuokka D, kunnossapitoselvityksessä ei suuria korjaustoimenpiteitä, kassavaroin D-talon julkisivupäädyt 2021 aikana.

Vapaa!

Mh. 160 735€ / Vh. 165 000€.

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuva:
Isännöitsijätodistus:
Kunnospitotarveselvitys:
Tasekirja 2019: