Omakotitalo / kiinteistökokonaisuus
Kärkölä
Järvelä
Haapasaarentie 47 - maatilakokonaisuus 8,62ha. Maaseudun rauhassa, hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden läheisyydessä on myytävänä maatila suurin rakennuksin, jossa puitteet monipuoliselle yritystoiminnalle on jo olemassa, oliko kysymyksessä, majoitus,- hyvinvointipalvelut, leiritoimintaan ja hevosalan yrittäjälle puitteet talleineen on jo käytettävissä tai runsaat varastotilaa veneiden, autojen tai muiden säilytykseen.

Nostalginen ja harmoninen, entinen ”vuorimaan” tila odottaa aktiivista ja innovatiivista tekijää. Näyttävä v. 1952 rakennettu öljylämmitteinen ja tulisijoin oleva asuintalo n. 245m² suurin salein ja kodikkain kamarein, nämä tilat mahdollistavat kahden sukupolven asumisen, koska valmiina kaksi toimivaa keittiötä ja pesutilat sekä tunnelmallinen sauna takkahuonein, lisäksi laajennusmahdollisuus vinttitilaan. Toiminnallinen tilava navetta n. 310m², joka muutettu 10 hevosen talliksi omin pihatoin, lisäksi korkea ja lujatekoinen ylinen heinänsäilytykseen, erillinen entinen palveluväentalo saunoin ja nukkumatiloin, talousrakennus autotallein, jossa myös nukkumatiloja ja runsaat säilytystilat, pajarakennus, perinteinen luhtiaitta ja iso talousrakennus niin maatalouskoneille kuin säilytystilaksikin.

Kaksi erillistä hirsistä 70 luvulla rakennettua sähköistettyä ja toimivaa vapaa-ajan mökkiä n. 35 ja 49m². Hyvät laidunmaat, kaunis piha-alue istutuksin, upea tunnelma ja levollinen rauhallinen sijainti, josta hetkessä Lahteen alle 30 km, Mäntsälään 20km, pääkaupunkiin 90km. Sähköjuna ja paikallisjunan asemat läheisyydessä, alueella kattavatkin palvelut, joten tilalla on keskeinen sijainti! Tämä kokonaisuus pitää päästä itse kokemaan paikanpäälle.

Vapautuu sopimuksen mukaan.

Hp. 395 000€

Asiakirjat
Esite:
Tonttikartta:
Kartta:
Ilmakuva:
Kiinteistörekisteriote:
Asuinrakennus:
Kotieläinsuoja:
Aittarakennus:
Aittarakennus 2:
Hirsimökki 1:
Hirsimökki 2:
Saunarakennus:
Käymälärakennus: