Omakotitalo
Sipoo
Nikkilä City
Isokylätie 11. Upeassa sijainnissa koti yhdessä tasossa ja alakerran liiketilat vuokrattuna, oma 1649m² tontti rakennusoikeuksin.

Tunnelmallinen ”huvikumpu” jonka asuintilat toisessa kerroksessa n. 100/130m² ja alakerrassa kolmet vuokralaiset, joten asuminen tässä upeassa kohteessa on edullista. Kohde soveltuu myös kahdelle sukupolvelle tai yrittäjälle. Aurinkoinen oma asemakaavatontti talousrakennuksin/saunoin ja runsas lisärakennusoikeus! Monien mahdollisuuksien kokonaisuus, jonka katutason tiloissa kahvila, kampaamo ja kosmetologin työtilat vuokrattuna ja yläkerrassa valoisa ja kodikas koti, jossa keittiö, ruokailutila, oleskelu ja 2 kamaria sekä kph/wc ammein, mahdollista laajentaa vielä vinttitiloihin. Kattavasti remontoitu hirsitalon henkeen soveliain materiaalein. Toimiva valoisa ja avara pohja, korkeat huoneet, suuret ikkunat ja vaaleat pinnat. Öljylämmitys, tulisijoja, lautalattiat, lasiverannat ja parveke. Talousrakennuksessa lisäksi verstastilaa säilytyksin ja pihasauna. Aurinkoinen ja runsaasti wanhan ajan perennoin istutettu asemakaavatontti, jolla runsas lisärakennusoikeus.

Upea sijainti, vieressä niin koulu, kunnantalo, terveyskeskus kuin kirjastokin ja kaikkiin palveluihin kävelyetäisyys. Hyvät yhteydet pääkaupunkiin omalla autolla kuin reittivuoroilla. Tutustumisen arvoinen, mikäli suunnittelet yritystoimintaa tai etsit kodikasta ja tunnelmallista tilavaa kotia! Asuintilat vapaat ja vuokralaisilla toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus 3 kk:n irtisanomisajoin!

Hp. 459 000€

Asiakirjoja
Esite:
Pohjakuvat:
Kartta:
Ilmakuva:
Asemakaava:
Asemakaavamerkinnät:
Kiinteistorekisteriote: