Omakotitalo
Porvoo
Yliken kylä
Jeppaksentie 21. Merellisen ja rauhallisen Yliken kylän keskellä maalaismaisemassa pienelle perheelle unelmien täyttymys, jos etsit pikku kotia laajennusmahdollisuuksin (n. 60m2) ja erillistä autotallia ja tilavaa varastoa. Oma aurinkoinen 2300m2 etelään viettävä lämmin tontti on mahdollisuus viherpeukalolle.

Remontoitu pikku koti/ omakotitalo soveltuu nyt aikuiselle pariskunnalle, laajennusmahdol-lisuuksin perheasunnoksikin. Asuintalo on rakennettu v. 1978 ja on remontoitu yläkerran pintojen ja keittiön osalta 2017 jälkeen. Yläkerrassa asuintilat n. 55 m2, muodostaen valoisasta olohuoneesta, kamarista kaapistoin ja uusitusta keittiöstä koneineen sekä eteisestä kaapistoineen. Kellarikerroksessa, joka on n. 50 m2, löytyvät erillinen wc, v. 2017 uusittu sauna, jonka puulämmitteisestä kiukaasta makeat löylyt, noin 15 m2 suuruinen v. 2019 kunnostettu, ikkunoin oleva työ/askarteluhuone omalla sisäänkäynnillä, varastotilaa sekä tilava pesutila suihkuin, jossa on tilaa myös pyykkihuollolle. Pesutila ja talon harmaan veden viemäröinti vaativat nykyaikaistamista.

Laminaattilattiat ja vaaleat pinnat, ilmanlämpöpumppu, joka auttaa asuinkuluissa, oma kaivo sekä suljettu lokasäiliö. Alueella on mahdollisuus liittyä kunnan veteen ja viemäriin. Aurinkoinen nurmipiha etelään, mahtuen isompikin kasvimaa ja hyötypuutarha. Erillinen pienelle autolle talli n. 17m2 ja pihavaja 48m2. Lähellä on kylän ranta ja uintimahdollisuus ja mahdollisuus vuokrata venepaikka halutessa. Hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä, Porvoon keskustasta n. 15 km ja helposti myös moottoritielle.

Heti vapaa!

Hp. 178 000€

Asiakirjat
Esite:
Pohjakuvat:
Julkisivukuvat:
Tonttiluonnos:
Ilmakuva:
Kartta:
Kiinteistörekisteriote: