Omakotitalo
Porvoo
Pappilanmäki
Käräjätalontie 20. Kodikas ja tunnelmallinen koti 178m²/255k-m² laajoin terassein ja talous/autokatoksin, upeassa sijainnissa. Tätä kotia on vuosien saatossa remontoitu ja laajennettu. Asuintilat on kahdessa kerroksessa, ensimmäisessä kerroksessa eteinen, halli, toimiva koneellinen keittiö ruokailutiloin, jossa harjanmyötäinen korkeus näyttävin palkistoin, erillinen tila myös isolle pöydälle tilavassa ja valoisassa olohuoneessa ja 2 makuuhuonetta molemmissa kaapistot, kaakeloitu wc, eteinen ja halli sekä lasikuisti, joka länteen ilta-aurinkoon.

Yläkerrassa on ruhtinaallinen työhuone ja askartelutila ( mahdollista tehdä tarvittaessa yksi lisämakuuhuone), makuuhuone ja näyttävä kph/wc suihkuseinämin. Kellarikerroksessa arkioleskelu, sauna pesutiloin, wc, maalämmön koneistus, 2 askarteluhuonetta liukuovikaapistoin ja toimiva ja tilava kodinhoitohuone sekä eteinen ja uloskäynti osittain katetulle terassipihalle. Muuntelukelpoinen pohjaratkaisu, joka muuttuu perheen tarpeiden mukaan. Näyttäviä yksityiskohtia, tulisija luo tunnelmaa, tyylikkäiden lasiovien kautta pääset laajoille terasseille, jossa myös ulkogrilli, istuskelu ja oleskelupaikkoja, upea spaosasto, jonka poreallas ei kuulu kauppaan vaan neuvotellaan.

Lisäksi erillinen talousrakennus 36m², jossa kahden auton katos ja varasto 15m². Laajat terassit, kivetyksiä ja istutuksia. Oma 957m² pensasaidattu kulmatontti rajoittuen viljeltyyn peltoalueeseen. Maalämpö, tulisija. Kävelymatka palveluihin, lähellä koulut ja tarhat, hyvät ulkoilumaastot. Vapautuu sopimuksen mukaan. Kuntokartoitus suoritettu maaliskuussa 2021.

Hp. 530 000€

Asiakirjat
Esite:
Julkisivukuvat:
Pohjakuvat:
Leikkauskuva:
Autokatos:
Asemaluonnos:
Kartta:
Kiinteistorekisteriote: