Omakotitalo
Porvoo
Hinthaara
Konsulintie 45. Kaksi vierekkäistä tonttia ja asuinrakennus autotallein.

Päättyvän pihatien päässä kaksi vierekkäistä tilaa yht. 2,02ha, joista toiselle on v. 1983 valmistunut Makrotalon puuelementtitalo 129k-m² yhdessä tasossa, lisäksi erillinen autotalli/varasto 42m², liiteri ja maakellari. Ollut samalla omistajalla alusta alkaen. Vehmas puutarha 1 ha runsain istutuksin ja hedelmäpuin sekä marjapensain, runsaasti talousmetsää n. 1.5ha, joten omat puut lämmitykseen omasta metsästä.

Päättyvän pihatien päässä maalaismaisemissa makroelementtitalo pienperheelle tai lisärakennusmahdollisuus laajentamiselle! Pienellä nykyaikaistamisella toimiva koti, jossa 3 makuuhuonetta, avara keittiö, ruokailu/olohuone, erillinen wc, vaatehuone, pukuhuone, josta käynti pihalle, pesutila padoin ja puulämmitteinen sauna, lasikuisti sisääntulon yhteydessä. Talo lämpiää näyttävällä hellauuni/leivinuunilla sekä ilmalämpöpumpulla, joten asuinkulut kohtuulliset. Lautalattiat, paneelikatot, näyttävä sisustuslevyseinät, keittiössä kaasuliesi ja jk/pk, tammiviilukaapistot. Omat kaivot, alueella on kunnallistekniikka niin veden kuin viemärin osalta, nyt jo naapurikiinteistöllä, joten liittymiset ja vähäiset kaivuutyöt.

Erillinen autotalli ja varasto, puuliiteri.

Nykyistä asuintaloa mahdollista laajentaa 250k-m2, viereinen tontti on ostettu lisämaaksi eikä ole rakennuspaikka. Porvoon keskustaan alle 10 km ja Kuninkaanportista n. 6 km. Palveluita Hinthaarassa, joka vireä kylä, jonne n. 2,5 km, Hinthaarantieltä bussiyhteys myös pääkaupunkiin Nikkilän kautta.

Vapautuu tarvittaessa nopeasti!

Hp. 215 000€

Asiakirjat
Tonttiluonnos:
Julkisivukuvat:
Pohjakuva:
Leikkauskuva:
Talousrakennus julkisivukuvat:
Talousrakennus pohja- ja leikkauskuva: