Omakotitalo
Myrskylä
Hallila
Lassmattaksentie 23. Mahdollisuuksien kokonaisuus alle tunnin matkan päässä pääkaupungista! Kattavasti remontoitu koti n. 450k-m², joka soveltuu myös kahdelle sukupolvelle! Tilava entinen navettarakennus 2 krs:ssa n. 1200k-m², joka soveltuu yritystoimintaankin!

Maalaismaisemissa aurinkoinen n.1.5ha pihapiiri suurin hedelmäpuin ja istutuksin, upea herraskartano, jossa laadukas nykyajan tekniikka, 2 krs:n tilava navettarakennus ja konesuoja, lisäksi 4.5 ha peltoa. Järvinäkymä sekä uimaranta läheisyydessä.

Vuonna 1923 rakennettu päärakennus on laadukkain materiaalein kunnostettu ja uusittu vastaamaan nykyajan varustelutasoa ja tekniikkaa, öljylämmitys, osittain lattialämmityksin, varaavia tulisijoja, kodikas ja toimiva koneellinen tupakeittiö kivitasoin ja saarekkein, useita saleja, 5 mh:n mahdollisuus, upeita laatoitettuja pesutiloja ammein tai suihkuin, 2 erillistä saunaa, runsaasti näyttäviä yksityiskohtia, laajat terassit ja parvekkeet.

Valmis kokonaisuus, joka sisään muuttokunnossa. Kunnan vesi ja oma pienpuhdistus! Vapautuu sopimuksen mukaan nopeastikin!

Hp. 645 000€.

Mahdollista ostaa pihapiirin lisäksi lisämaata peltona n. 4,5ha, jolloin Hp. 695 000€, tai kokonaisuutena sisältäen tryffeliviljelmän n. 2ha ja 1200 tainta, jolloin Hp. 825 000€.

Asiakirjat
Esite:
Julkisivukuvat:
Pohjakuvat:
Leikkauskuva:
Kartta:
Kiinteistorekisteriote: